Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Váha vzduchu, meřič hmotnosti průtoku

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Odpovědět
Zpráva
Autor
dvorakvasik

Váha vzduchu, meřič hmotnosti průtoku

#1 Příspěvek od dvorakvasik »

Ahoj píši s dotazem. Zřejmě mi přestala jít váha vzduchu. Mám e53, m53b30, přestavba na lpg. Řešil jsem teď pár problémů, dal jsem všechny lambda sondy nový. Po nastartování mi na benzín jede vcelku normálně, na plyn už je to horší (kolísání otáček a bez výkonu). Před rokem jsem vyndal váhu co tam již někdo někdy měnil, byla tam starline, ale ta přestala jít. Auto na to jede, slušný výkon jen ve vyšších otáčkách vynechává (na diagnostice je vidět že se vypíná běhěm provozu) Koupil jsem váhu bremi. Rok to na ní fungovalo a teď je problém zas. Na benzín vcelku jede. Přepnu na plyn a a kolísají otáčky na volnoběh a při jízdě je ponížen výkon (chyba p0171 a p0174). Pokud dám tu původní co tam byla strarline, tak se v klidu chyba smaže a jede dobře jen ve vysokých otáčkách škube jak na benzín tak na plyn). Otázka zní, jakou váhu vzduchu pro tento motor ? Bosch jsem nikde nenašel. Hledám nějaký rozumný řešení, nechce se mi dávat váhu za 10tis. Máte někdo nějakou zkušenost ? Díky
Odpovědět