Ahoj,
už jsem jí otevřel přes podběh levého kola, mimochodem moc pěkná práce, tam je vše ok. Takže chyba je zřejmě v páčce uvnitř vozu, na to vlítnu dnes.
https://www.youtube.com/watch?v=KBT0YnCPBck
Jen se chci zeptat, předtím něž to ruplo, mi přišlo, že to šlo otevírat dost hrubou silou. Jak tohle po výměně vyřešit? Aby se to za chvilku, nedej bože hned po výměně neopakovalo? Co kde promazat? Jen zámky?
Díky za přípomínky, David.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E61 nejde otevřít kapota/ prasklá páčka
Re: E61 nejde otevřít kapota/ prasklá páčka
Me to ruplo stejne, slo to postupne vic ztuha. Bylo to na aute z roku 2003, asi pred dvema rokama. Ruplo to asi 10 cm za pakou, slo to po sundani paky jeste za konecek chytnout do klesti a otevrit. Asi jen unava lanka, je to tenka jebka. Resil jsem to vymenou celyho novyho original lana i s pakou a to asi uz to auto prezije.
-
- Člen Klubu
Mě to samý, únava plastopáčky na 2003. Možnost otevírat kleštěma je ještě OK. Asi by to nikdy neprdlo, kdyby zámky postupně víc a víc netuhly. Potřeba je prostříkat čističem a namazat WD40, prohýbat jinak to prdne za 14dní znova. Výdělek cca 500,-
většina lidi má v bordelu ty zámky a pak se diví.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak "hotovo" Jsem si objednal komplet vedení abych se vyvaroval nějakýmu problému... Konzultace s BMW Ostrava, a výsledek

Já po zdejších story, první co jsem po koupi udělal, že jsem do páčky a zámků vystříkal celý sprej ze strachu. Výsledek - otevřu i malíčkem u 17ti leté....m.
Pokud začne drhnout, tzn.lanko se třepí - vyměnit zavčas.
Pokud začne drhnout, tzn.lanko se třepí - vyměnit zavčas.
-
- Kontaktovat uživatele:
Že teda mám fórum celkem načtený, ale problémy s kapotou jsem se nějak nevšiml. No, jsem zvědav co mi odpoví z BMW. Klidně pošlou díly který do sebe nepasujou.