Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
318i rozvody
318i rozvody
Nazdárek, kolik je tak normální cena výměnu rozvodů? Motor N42B20A. Dostal sem cenovou nabídku z jednoho servisu a tak by mě zajímalo kolik to tak stojí ostatní (i jiný motory). Dle ceny za práci mi přijde, že musí snad vyndat motor.
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
Re: 318i rozvody
ono se to nedá takle říct, prostě jde o to co vše vyměníš, a to je prostě velký rozdíl, ale počítej +- 35 tísíc když to uděláš pořádně
- mykovec
- Klubové ID: 3813
Taky by mě zajímalo. Mám jak N42, tak N46, ceny dílů stejný na oba motory. Na N46 se dělá přímo sada, která vyjde za 6050kc + práce, do 10tis celkem.
Je mi ale jasný, že tam bude toho vylágrovanýho mnohem víc na výměnu, problém ale je, koho sehnat, aby to udělal pořádně, jak píše Jarax. Zatím jsem nesehnal nikoho, kdo by řešil něco navíc, než jen tu opravnou sadu s rozpočtem 10tis, kde jsou v podtatě jen řetěz, vodící lišty a pár šroubů.
Co dalšího mimo tu sadu tam tak ještě připadá v úvahu?
Je mi ale jasný, že tam bude toho vylágrovanýho mnohem víc na výměnu, problém ale je, koho sehnat, aby to udělal pořádně, jak píše Jarax. Zatím jsem nesehnal nikoho, kdo by řešil něco navíc, než jen tu opravnou sadu s rozpočtem 10tis, kde jsou v podtatě jen řetěz, vodící lišty a pár šroubů.
Co dalšího mimo tu sadu tam tak ještě připadá v úvahu?
Mě napsali že mi dají originál sadu za 15tis která čítá 17 dílů a k tomu práce 9tis. Olej za 1500 - 2200 je drobnost.
- mykovec
- Klubové ID: 3813
Tezko rict, co maji na mysli tou opravnou sadou. Dela se urcite na N46, to je ta, o ktery jsem psal za 6tis. Na N42 se podle me zadna oficialni nedelala, ani v etk to nenajdes. A jestli tim mysli nejakou svoji sadu s mensim ci vetsim poctem dilu... leda by ti vyjeli konkretni vypis vsech 17cisel. Pak ty ceny dohledas snadno, jestli je to malo nebo dost.
Cena za praci bude zalezet kolik si berou za hodinu a jak ta vymena bude rozsahla podle poctu dilu v ty sade.
Cena za praci bude zalezet kolik si berou za hodinu a jak ta vymena bude rozsahla podle poctu dilu v ty sade.