caute... objednaval som si novu nadrzku na servo podla etk s cislom 32 41 1 097 164 je to nadrzka pre ATF olej....zvolil som najdrazsiu znacku z ponukanych a to lemforder...
ked mi nadrzka prisla lemforder cislo sedelo no na nadrzke je cislo 32 42 6 851 217 coz je podla etk nadrzka pre CHF11S olej...tak som hladal podla druheho cisla a lemforder ma obe nadrzky vedene pod jednou nahradou (jednym cislom) ... su tie nadrzky nejak odlisne? ci su rovnake a staci dat len ine viecko aby na nom bolo napisane ATF olej?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 nadrzka servo riadenia
- TurboShnek
Re: e36 nadrzka servo riadenia
johnyfly1 píše:caute... objednaval som si novu nadrzku na servo podla etk s cislom 32 41 1 097 164 je to nadrzka pre ATF olej....zvolil som najdrazsiu znacku z ponukanych a to lemforder...
ked mi nadrzka prisla lemforder cislo sedelo no na nadrzke je cislo 32 42 6 851 217 coz je podla etk nadrzka pre CHF11S olej...tak som hladal podla druheho cisla a lemforder ma obe nadrzky vedene pod jednou nahradou (jednym cislom) ... su tie nadrzky nejak odlisne? ci su rovnake a staci dat len ine viecko aby na nom bolo napisane ATF olej?
Vždyď je to jenom flaška z umělý hmoty se sýtkem, proto to samý vyrábí pod stejným číslem.

- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
Já kupoval tu samou a taky mám na víčku CHF, ale fakt to bude jen tím, že prostě nevyrábí 2 verze. V nádobce stejnak žádný rozdíl není, CHF se tam leje v případě, že má auto na zadní nápravě nivo (třeba u E34), v okruhu servo řízení se to ale ničim neliší.
Takze pasovala bez problemov?
Vsimol som si ze bmw predava oznacovaciu nalepku okruhlu ATF oil only... Tak kupim tu a nalepim 

- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
Jo pasuje uplně v pohodě, opravdu tam žádný rozdíl není.
Oki super dik