Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 116i E81 - bohatě výbavené, krásné a hravé auto

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
kockinsz

BMW 116i E81 - bohatě výbavené, krásné a hravé auto

#1 Příspěvek od kockinsz »

Přesné typové označení vozidla: BMW 116i E81
Druh karoserie: Coupe
Rok výroby: 10/2007
Objem válců: 1599
Výkon: 90kW
Druh paliva: benzín
Barva: Monaco Blau
Počet najetých kilometrů 128000
Stav vozidla: výborný
Platnost STK: 7/2019
Cena: 145 000 Kč
Popis výbavy: ABS, ASR, ESP, automatická 2-zónová klimatizace, tempomat, xenonová světla s denním svícením, parkovací senzory, automatické stěrače, samozatmavovací zrcátka, zrcátka sklopná tlačítkem, vyhřívaná sedadla, pachový senzor, multifunkční kožený volant, auto start/stop systém, startování tlačítkem, iso-fix, dělěná sedadla, autorádio s CD. Dvojitý výfuk, bezrámová okna, 16" litá kola
Popis provedených oprav: Ve 100tkm nové brzdy a rozvody. Výměna oleje ve 117tkm.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: Pár škrábanců na karosérii
Kontakt: 605292601
Foto:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW 116i E81 - bohatě výbavené, krásné a hravé auto

#2 Příspěvek od JaraX »

pěkná, ale ta výbava je k tomu asi v krabici že? :)
Sucre

#3 Příspěvek od Sucre »

Co je prosím pěkně pachový senzor?
kockinsz

#4 Příspěvek od kockinsz »

Pachovým senzorem myslím automatické zavírání přívodu vzduchu do kabiny. Dá se to ovládat i manuálně tlačítky na panelu a na volantu. To jsem používal často. Ona ta automatika nějak funguje, ale né vždycky to stihne včas.

K výbavě v krabici:
Jasně plná výbava to není, ale bohatá podle mě jo. Jasně není tam m-paket, ale jsou tam užitečné věci, které zpříjemní jízdu. Jako právě to automatické zavírání vzduchu, automatické stěrače s dešťovým senzorem, tempomat, vyhřívaná sedadla. Nebo třeba ty samozatmavovací zrcátka, nejenom vnitřní, ale i vnější. Člověk si řekne kravina, ale ono to funguje perfektně a nikdo vás prostě neoslní.
tonye36

#5 Příspěvek od tonye36 »

JaraX píše:pěkná, ale ta výbava je k tomu asi v krabici že? :)
Ze si nedas pokoj :-)

Vybava je stejne nepodstatna, kdyz to nema motor. Tahle motorizace se na BMW klubu neproda a to bez ohledu na to jaka je vybava.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#6 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Možná prodá, jakej šel takovýho potkal, jenom mě zarazilo rozplívání se nad tou výbavou. Tempomat a dešťový senzor je např. u 5er v základní výbavě a to čidlo smradu AUC i tmavící vnitřní zrcátko mám už v E36. Z té doby mi připadají i výkony motoru, kdy tohle pojede aj ISo. Kolik kdyžtak ta 116i prosim váží na 90kW? Zajímavý jinak to tlačítko na volantu, to jsem nevěděl. Doufám, že nezapomněli díky tomu na mute zvuku, který člověk použije stokrát častěji, nebo co umí to levé s obličejem?

Ale jinak jo 1er je pěkná (pracovní název "bota"). Pro mě spíš praktická nákupní taška pro holky.
Odpovědět