Čaute,
Chtěl bych vyměnit display navigace u e53. Zkouším hledat, jak to vlastně u BMW obecně funguje. Jelikož mám celkem dost vadných pixelů, chtěl bych ho vyměnit za funkční. Rad bych se tedy zeptat:
je možné zaměnit display s ovládáním mezi navigacemi MK3 a mk4? Myslím tím, že mám navigaci mk4 a do palubovky strčím "modul" z MK3. Nemůžu dohledat, jestli měly tyto verze stejný software a je rozdíl jen mezi čtením navigace, nebo musí být stejný modul vzadu a podle toho i modul v palubovce s displayem.
Díky za jakoukoli pripominku
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Navigace mk3/mk4
- ice.blade
- Bydliště: profiracing.sk BMW Diagnostika - predaj viac info na - www.diag.sk
Re: Navigace mk3/mk4
Monitor je nezavisly od navigacnej jednotky, MK3 a MK4 mechaniky su zamenitelne ale na tvojom mieste necham MK4, monitor 16:9 a podla radiomodulu ci kazetovy, minidiskovy alebo cd
pozor na rozdil mezi monitory z e53 / e39+e38, maji jine pozorovaci uhly. v x5 je monitor vic "nalezato"
O to mi taky jde. Sehnal jsem , ale je z E39 a z navigace MK3. Pan mi napsal že to do e53 pasuje a display je zamenitelny. Software je prý na modulech. Není to vyuhlavone díky rámečku a palubovce? Popř. Je možné display opravit?
ano nekecal, opravdu zamenit jde a do x5 pasuje, ale bude to vypadat podobne, jako kdyz se divas na lcd monitor z velkeho bocniho uhlu. Ale dost zalezi jak tam sedis, jestli jako na hrnci a nalepeny na volantu, tak ok, ale jestli sedis daleko a nizko, tak to bude naprd. ale pokud uz jsi ten monitor koupil, zkus a uvidis.
Oprava se nevyplati, kdyz pekny monitor koupis kolem 3000
Oprava se nevyplati, kdyz pekny monitor koupis kolem 3000