Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Stratusgrau metallic

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Stifmajstr

Stratusgrau metallic

#1 Příspěvek od Stifmajstr »

Zdravím vás, nevěděl by někdo jestli se u nás dá někde objednat/koupit lahvička Stratusgrau metallic 440/7. Co jsem koukal na google, tak nic moc. Maximálně amazon, u nás mě to nic nenašlo, tak se ptám jestli náhodou někdo nevíte. Někdo se mi otřel o nárazník na parkovišti, tak bych to chtěl dát do pořádku. Díky
Obrázek
e36 1.6i
e46 2.8i
e46 2.3i
TurboShnek

Re: Stratusgrau metallic

#2 Příspěvek od TurboShnek »

Stifmajstr píše:Zdravím vás, nevěděl by někdo jestli se u nás dá někde objednat/koupit lahvička Stratusgrau metallic 440/7. Co jsem koukal na google, tak nic moc. Maximálně amazon, u nás mě to nic nenašlo, tak se ptám jestli náhodou někdo nevíte. Někdo se mi otřel o nárazník na parkovišti, tak bych to chtěl dát do pořádku. Díky
Vím, u nás v Plzni ti jí namíchá pan Hubač na Slovanský 78. :D Vloni mi míchal Orient Blau 317 taky na e46 a je to perfektní shoda, vysoce doporučuju, můžu ti udělat fotku kde jsem to barvil aby jsi se přesvědčil sám.

1 Aerosolka stojí +/- 400, záleží kolik barev musí namíchat. Když jsi někde z daleka a dal by jsi mi pár stovek, mohl bych ti tam skočit, namíchat jí a poslat na dobírku. Ale musel bych se zeptat na poště jestli se smí posílat aerosoly. Nebo když nechceš aerosol namíchá ti prostě barvu do plechovky a to není problém poslat, pak si jí můžeš nalejt do pistole nebo nechat dát do aerosolky kdekoliv.

Když tak dej vědet. ;)
Odpovědět