Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě X3 3.0i - pomoc při koupi
Koupě X3 3.0i - pomoc při koupi
Zdravím, chtěl bych někoho požádat o pomoc při koupi X3 3.0 benzin, manuál z roku 2005. Jestli by byl někdo tak ochotný a prohlédl toto vozidlo. Prodejce je z Prahy a je ochotný s autem po Praze někde dojet, popř. někdo kdo tyto auta zná a má diagnostiku.
Re: Koupě X3 3.0i - pomoc při koupi
Zajeď s tím ke Snejkovi, nic lepšího udělat nemůžeš.
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Snejk má ale dovo 

ten manual bych si v tom rozmyslel
já právě bych ten manuál chtěl
, je v tom nějaký problém?

v tom autě to divně funguje, v 3er to třeba funguje dobře, ted zrovna jsem tu měl X3 manual, a prostě to funguje divně, no zkus se v tom par set km projet a uvidíš.
jel jsem v tom asi 30min a nepřišlo mi to divný, chová se to trochu jinak než nízký auto, ale to se dalo čekat...
-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Servisak teda niesom, jednu taku svinu ale mame doma (s AT) tak zakladne veci z druheho konca (=uzivatel, narocny) viem pripadne po dohode omrknut. Co ma robit, co nema robit, co funguje a co nefunguje, ziadne "jo pane takhle to normalne ale dela" u mna neprejde, lebo ju poznam (a servisujem u Snejka a pretocil som v nej uz celkom dost dukatov, ci uz preventivne alebo potrebne)... tak keby si chcel, po dohode sa na to vieme mrknut niekedy
kazdopadne sice ani AT v tom nie je ziadna hitparada (ale funguje pekne, s vynimkami), MT by som tam ale nechcel ani za hovno 

Díky a případně se ozvu.