JaraX píše:...proti rychlejší M5 a ta bude fakt zaručeně rychlější než 6 er v cabriu těžké jak sedma...
Myslim, ze 6er bude obratnejsi, uz kvuli mensimu rozvoru.
JaraX píše:...pokud se prostě tvoje ručička tachometru nepohybuje většinu času kolem 2kou začínající trojciferné číslice, a otáčkoměr v pravé části, tak je prostě Mko nesmysl. znám člověka co měl M3 a jezdil s ní za 8 litrů a a přes 4k rpm se podíval vyjímečně.
Jo, ted jsi presne popsal muj styl jizdy
Praha->Jihlava->Horni Cerekev->Zirovnice->Pelhrimov->Praha s 645 za 9,5l/100km... ...plynu
JaraX píše:...prostě sední k internetu, podívej se na zajímavé destinace, sedni s kamarádama do tvoji 6er, projedte Evropu, sedni do letadla, prolet svět.
Mas recht, to asi bude smysluplnejsi vyuziti penez. Tim spis, ze nevyuziju ani plnej potencial 645
TANN3R píše:Itchythefirst: z toho výběru, co si tu dal, je tvá e64 pořád volba rozumu. I když ani "obyčejná" 6er s V8 není levné auto na provoz, zbytek z tvého výběru bude tak dvakrát dražší. Jestli máš prachy, tak proč si nedopřát něco víc výjimečného. Osobně bych to viděl na M6, to je komplexně nejlepší auto z tohohle výběru, jen ten mercedes to nabourává skvělou kompresorovou V8. Ten motor je úžasnej.
Jojo, byla to od zacatku volba rozumu. Neni moc cabrii, co by byly tak univerzalni jako E64

A prave ze AMG ma kompresor, ale nikdy jsem s nim nejel, tak nevim, jaky ma to auto realne projev.
zddan01 píše:Itchythefirst - úplně ti rozumím, mám to podobně, s jídlem roste chuť a M6 cabrio by se hodně líbilo, prostě mít V10, 507 koní, poslouchat si ten krásnej zvuk a mít pocit totální nadřazenosti na silnici

(sranda)
řešením taky může bejt koupit si něco staršího, slabšího, ale zároveň pro člověka atraktivního

u mě i proto ta Z3 coupé, pro mě zajímavý auto, který jsem vždycky chtěl, nijak drahý na provoz a navíc, když z něj přesednu do 6, tak si uvědomim co mám a nevymejšlim nějaký 500 a víc koňový blázniviny

Naprosto presne, s jidlem roste chut a ac bych to vyuzil asi tak jen v jednom promile casu, tak me to laka

Neco starsiho slabyho jsem si koupil loni - Golfa MK3.5 cabrio v super stavu. Ten uz je jen v garazi pod plachtou a ceka na svoji prilezitost za par let

Uz ted sehnat neshnilej kousek je skoro umeni