Má někdo reference ohledně poruchovosti a servisních nákladů a podobně ? je to totéž co F10 ? s tou jsem si již užil své
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW 4 cabrio 2014 brat nebrat ?
BMW 4 cabrio 2014 brat nebrat ?
Zdravím všechny. Uvažuju o koupy cabria BMW 430d nebo 435d rok 2014.. momentálně mám 535xd F10 2013 ..co jsem vypozoroval tak je tam stejnej motor, a 435 se dela jen xdrive. radši bych bez xdrive ale to je zas o 40kw slabsi.
Má někdo reference ohledně poruchovosti a servisních nákladů a podobně ? je to totéž co F10 ? s tou jsem si již užil své
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW 4 cabrio 2014 brat nebrat ?
kdo si proboha koupí naftu v cabriu?
to si jako stáhneš střechu a budeš poslouchat jak to tam mlátí?
to si jako stáhneš střechu a budeš poslouchat jak to tam mlátí?
-
TANN3R
- Klubové ID: 3633
Kdyby sme se o té naftě v kabriu zrovna nedávno nebavili
Jako dynamikou jsou to víc než dostačující motorizace do kabria, ale tím to končí. Nafta v autě bez střechy už je vážně poslední stupeň naftového extrémismu, co zachvátil Evropu.
Jinak jo, bude to víceméně shodnej motor s tím, co máš v 5er. Jestli chceš vědět rozdíly, hoď sem posledních sedm znaků VIN od obou.
Jako dynamikou jsou to víc než dostačující motorizace do kabria, ale tím to končí. Nafta v autě bez střechy už je vážně poslední stupeň naftového extrémismu, co zachvátil Evropu.
Jinak jo, bude to víceméně shodnej motor s tím, co máš v 5er. Jestli chceš vědět rozdíly, hoď sem posledních sedm znaků VIN od obou.
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Do Cabria patří benzin, ne? Tomu už říkám masochismus stáhnout střechu, aby chrochtání a smrad nafty jak čpavku bylo ještě výraznější 
no tak jste se rozohnily, opet
) zajima me jestli je to stejne poruchovy a nakladny na servis jak F10.. jednoduse receno me firemni auto lip zapadne do nakladu s dieslovym motorem protoze ta nafta se prida k tisicum litru ktery uz tak spotrebuju do ruznejch stroju a proste se mi nevyplati kupovat si auto na benzin. hotovo vyreseno. navic kabrio s pevnou strechou je vecinu casu normalni auto. no momentalne mam euro 6 v aute a jsou z toho mensi smrady nez z benzinovyho auta mi tak prijde.
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
to je fakt demence tady. kde sou ty časy kdy lidi měli rozum, nějaký cit a lásku k autum. dneska se to fakt kupuje všecko jen jako pozérství.
lidi kupujou kabria v naftě, X6ky a podobny prasopsy.
proti F10 bude mít 4ka se stejnym drivetrainem určitě nižší naklady.
lidi kupujou kabria v naftě, X6ky a podobny prasopsy.
proti F10 bude mít 4ka se stejnym drivetrainem určitě nižší naklady.
kdybych mel neomezeny mnozstvi prostredku tak samozrejme volim benzin ale nafta v kabriu s pevnou strechou mi prijde jako idealni firemni auto a spojeni prijemnyho s uzitecnym. to ale asi nepochopis
Osobní zkušenost a info z jiných měst->finančák se rád hrabe v tom, kolik žerou osobáky managementu, tzn. jestli náhodou nedáváš do účetnictví účtenky celý ulice a neojebáváš tak daně. No ale když máš pár kamionů nebo stavebních strojů...Tak toho moc nenapočítaj 
haha ne:) to se neboj
Nám řekli, že kombinovaná spotřeba z TP +10% berou. Zbytek dodaníme a suď se