Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW e91 elektronika

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
sliderick

BMW e91 elektronika

#1 Příspěvek od sliderick »

Zdravím, měl bych na vás dotaz. Stalo se mi, že jsem ráno nenastartoval, kontrolky se rozsvítily, startér točil ztěžka, říkal jsem si je to baterkou. Odjel jsem do práce, odpoledne koupil baterku šel jsem ji vyměnit a už jsem neotevřel ani centrál, ikdyž jsem otevřel dveře řidiče klíčem otevřeli se jen ty, další jsem otvíral zevnitř. Vyměnil jsem baterku.
Dostal jsem se do stavu, že startér točí, ale motor nenaskočí, co mě znervozňuje víc je to, že třeba rádio jsem schopný pustit aniž bych měl klíček v šachtě nevypne se, stejně tak okýnka atd.
Odpojil jsem baterku nechal auto odtahnout do servisu, ale už je to týden a pořád nevím co je špatně. Takže jsem se rozhodl zeptat se tady jestli někdo neví v čem by mohl být zakopaný pes.

BMW E91 320d (120KW)
baterka je stejná jako ta předchozí už jsem ji měnil na e90 a bez problémů
klíče jsem zkoušel oba - žádný rozdíl

Dik moc za každou odpověď
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW e91 elektronika

#2 Příspěvek od matiz »

Spatne toho muze byt hodne, od problemu na sbernici az po mrtvou jednotku. Pro ty co jsou znali je zjisteni problemu v radu hodiny, alespon ramcove. Tyden je dost dlouha doba na to aby to bylo vyresene. Presne ti nikdo nerekne a rovnou rikam ze bez znalosti a vybaveni je to samo domo tezko opravitelne.

Pokud by byl vadny CAS, jako ze by taky mohl umim zprovoznit starsi kus. Samozrejme ze i novy :D
sliderick

#3 Příspěvek od sliderick »

Opravovat to doma mě nenapadlo ani na vteřinu. Jen jsem si potřeboval ověřit, že týden na diagnostiku takové závady je víc než dost.
Nevím která varianta je horší, jestli neví co s tím a fakt na to nedokázali přijít nebo na to ani nešáhli a týden to tam stojí.

I tak dík. Nějaké rady oohledně Pražských servisů jsem tu našel tak uvidím :)
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od JaraX »

Snejk ti na to přijde za hodinu
de-nitro

#5 Příspěvek od de-nitro »

akorat se na to dostane az za mesic :D
Odpovědět