Spíš se mění podle toho jak se mění jejich zákazník.

Dnešní zákazník BMW je buď svobodná mamina která chce ve svém x5 jezdit do kafáče, nebo podnikatel metrosexuál ve špičatých botech z hadí kůže, saku který vypadá jako že je z krokodýlí kůže a černýma brýlema a nebo takovej typyckej týpek s velkýma svalama, černýma brýlema, holou hlavou atd... Přirozeně ani jeden z těch blbců nemá ke svýmu jménu ani pětník tak si to všechno berou na lízing, a za pár let to vymění za něco jinýho. Tak že spolehlivost není třeba, stačí to celý polepit nálepkama M sport, přilepit tam iPad a je to.
Kromě toho BMW vyvrcholili v 80 a 90 létech, pak začali přecházet ze svých slavných atmosférických motorů na turbo motory a v tom už byl lepší VW. Pak si začali dělat novej 'image' Banglem, mně se jeho auta nelíbí, jsou hnusný ale to je jenom názor. Dneska už je to lepší, F31 se mi líbí ale už to není jako dřív když každej model byl sexy. Teď je to samá elektronika, mně se líbí starý auta.

A o spolehlivosti nevím, i moje e46 je plná plastu, nový BMW bych si rozhodně nekoupil, možná pár let starý, 2 - 3 roky pojezdit a pak se toho zbavit než se to rozsype. Jenže u nás stejne není kam s tím jezdit protože i dálnice jsou jako tankodrom, a kromě toho jsem moc lakotnej utratit takový peníze za auto, i kdybych je měl..