Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Programování LM jednotky e60

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tomas530

Programování LM jednotky e60

#1 Příspěvek od Tomas530 »

Čím, nebo kde naprogramovat LM jednotku na e60? Přestaly se naklápět xenony a diag píše chyba jednotky LM. Kdo umí v okolí Žďáru nad Sázavou?
airbone
Klubové ID: 1836

Re: Programování LM jednotky e60

#2 Příspěvek od airbone »

Tak to by som sa nespoliehal nato, ze jednotka sa preprogramovanim opravi.... Daval si to na origo diagnostiku bmw?
Tomas530

#3 Příspěvek od Tomas530 »

Na origo diagnostiku jsem to nedával, nemám jí. :cry:
RomanM3
Klubové ID: 4038

#4 Příspěvek od RomanM3 »

Nerozumím... tobe se přestal naklánět jeden xenon a chceš přehrát sw v lichtmodulu, nebo?

Nebo se ti nenaklani ani jeden xenon? A co máš za světla?

Ja třeba měl podobný problém. Nenaklaněl se mi jeden xenon. Ale ja mam dynamic xenon takze nešel ani do zatáček. Když byly světla na automatu (na vypínači světel) tak kontrolka u světel blikala. Světlo bylo celé zarosené takže to byl dá se říct učebnicový příklad. Zkondenzovaná voda Stella dolu do smc jednotky a poslala ji do věčných lovišť.

Koupil jsem druhé světla co se nerosí (nebo můžeš udělat repas např u svit lip apod) a koupil novou smc jednotku, nakodoval a problem už není.

Smc jednotka stojí asi dvojku nová. Kupoval jsem v Praze uz nevim jak se jmenuje ta firma. Nakoduje ti to kdokoliv s K+D can kabelem a ncs expertem...

Ale z tvého popisu jsem nepochopil v cem je vlastne problem...
airbone
Klubové ID: 1836

#5 Příspěvek od airbone »

jj, chod za niekym kto to napoji na diagnostiku, lebo bez toho je zbytocne nieco riesit. Ale este som nepocul zeby LM modul odisiel softwarovo a prestal naklapat jeden xenon...... Bud odide uplne (co je asi tiez brutal zriedkavost), alebo odide nieco ine co suvisi s tym naklapanim. Akurat ze nerozumieme ci mas na mysli vyskovu regulaciu, alebo natacanie svetiel do stran. Ak to druhe, tak je to casta porucha. Najcastejsie SMC (stepper motor controller) ktore su priamo na svetlach, a u starsich predface do 08_2005 ktore mali samostatnu jednotku AHL, moze odist aj tato. (od 09-2005 bola AHL uz integrovana priamo v LM).
Daj to napichnut a dozvies sa viac. Ovsem dobra rada - daj to na origo diagnostiku. S nejakymi univerazalnymi to bude len strata casu.
Odpovědět