Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kúpil som 750iL e38 a čo ďalej?

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
etridsatosmickar

Kúpil som 750iL e38 a čo ďalej?

#1 Příspěvek od etridsatosmickar »

Ahoj, do flotily som si tento týždeň kúpil ďaľšie dvanásťvalcové plavidlo, auto má svoj vek a nie je ani zďaleka podľa mojich predstáv, ktoré sú pre obyčajného užívateľa auta úplne mimo chápania. V prvom rade by som sa chcel poradiť, s čím začať pri renovácii a upgrade výbavy. Ak sa tu nájde pacient s obdobnou diagnózou - BUDEM RÁD. Mienim obetovať 3 roky a 8200 euro ( viem smiešny rozpočet - ktorý sa zhltne asi tak za pol roka).
Ako základ auto je predfacelift vo farbe vermont gruen metallic, ktorú som chcel ako jedinú, nakoľko moja predstava tohto auta po dokončení by mala vyzerať asi takto https://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikat ... delle.html
Základ auta tvorí nespočetne mnoho vecí, ktoré tu radšej nebudem rozmazávať - spomeniem len komfortné štartovanie, DSC, elektrické nastavenie všetkého. Spomeniem radšej čo mi chýba, takže lakťová opierka ( chýba mi v nej telefón), chýba trojramenný individual volant koža venca vo farbe auta, aktívne sedačky (akože masážne) - neviem či sa to dá do tých mojich dať alebo musím také kúpiť - so stolčekmi, tlačiarňou faxom a tou hlúposťou ktorá je dole na spolujazdcovej sedačke zo zadu, čo ani neviem na čo je, ale tú tam už mám. Chcem tam mať originálne elektróny BMW Exclusiv styling, automatické otváranie batožinového priestoru, sklenené strešné okno, velúrové koberce, doazdu orientovaná výbava - diaľkové ovládanie sedadla spolujazdca s pamäťou, rádia, palubného počítača a zadnej clony, rukoväte na strope z dreva, chladnička s barom, videoprehrávač a TV vzadu, vyklápacie stolíky zo zadnej opierky kožou potiahnuté s drevom, tie zásobníky na kapesníky do dvier, druhý telefón v B-stĺpiku potiahnutý kožou, ovládanie rádia a ďaľšie výduchy v strope. Ďalej by som chcel premeniť všetku kožu do farby arizona sun a drevo sa mi páči muschelahorn.

Ďakujem za rady.
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

Re: Kúpil som 750iL e38 a čo ďalej?

#2 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

www.7er.cz Tady už je E38 stará vrána ;)
Odpovědět