Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

F10 Bluetooth handsfree (výpadky hovoru)

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
xand

F10 Bluetooth handsfree (výpadky hovoru)

#1 Příspěvek od xand »

Ahoj, často se mi stává, že když telefonuji přes handsfree spárované přes bluetooth, tak hovor má výpadky (záseky v hlase). Pokud odpojím handsfree a vezmu telefon v tu chvíli na ucho přímo, tak je hovor v pořádku. Používám originál handsfree ve verzi auta F10 (r.2010). To mám spárované s mobilem HTC Android.
Máte někdo zkušenost, zda se dá bluetooth v autě softwarově upgradovat, že by to mohlo problém vyřešit?
Díky
mr_nitroz

Re: F10 Bluetooth handsfree (výpadky hovoru)

#2 Příspěvek od mr_nitroz »

Da se prehrat sw nebo pokud je novejsi verze aktualizovat.
Vetsinou co mam zkusenost je problem v telefonu, zejmena s nekterymi androidy. Mel jsem klienta, co po zparovani jednoho androida uplne prestala ten jednotka fingovat, telefon jakoby zustal stale pripojeny, i kdyz byl pripojeny jiny telefon, hovor nesel prijmout, nenacetl se ani tel seznam. Prehrani sw nepomohlo, pomohlo az smazani sparovanych pristroju pres diagnostiku. Druhy den se situace opakovala, po sparovani problemoveho mobilu. To uz jsme ale tusili, kde bude problem.

Mas uz combox nebo klasickou tel jednotku? Pokud nevis posli vin auta.
xand

#3 Příspěvek od xand »

mr_nitroz píše:Da se prehrat sw nebo pokud je novejsi verze aktualizovat.
Vetsinou co mam zkusenost je problem v telefonu, zejmena s nekterymi androidy. Mel jsem klienta, co po zparovani jednoho androida uplne prestala ten jednotka fingovat, telefon jakoby zustal stale pripojeny, i kdyz byl pripojeny jiny telefon, hovor nesel prijmout, nenacetl se ani tel seznam. Prehrani sw nepomohlo, pomohlo az smazani sparovanych pristroju pres diagnostiku. Druhy den se situace opakovala, po sparovani problemoveho mobilu. To uz jsme ale tusili, kde bude problem.

Mas uz combox nebo klasickou tel jednotku? Pokud nevis posli vin auta.
Mobil jsem smazal, ale pres menu v aute. Taky jsem zkusil tovarni nastaveni mobilu a pak to sparovat. Stejny problem. Taky je obtezujici, ze kdyz prijdu do auta a telefon se sparuje automatick, tak trva nekolik minut, nez nacte kontakty. Takze pokud chci telefonovat v tuto chvili, tak musim vzit telefon do ruky a hkedat kontakt v nem.

Combox nevim co je. Vin je C504026. Hledal jsem aktualizace na oficialnich strankach bmw (podle vin), ale nic mi to nenabidlo.
Dik predem

Mir.
mr_nitroz

#4 Příspěvek od mr_nitroz »

Combox jeste nemas, je to novejsi tel jednotka, ktera umi navic bluetooth media, s iphone po pripojeni pres usb port umi aplikace jako spotify, facebook twitter atd. Jako takova by mohla vyresit i tvuj problem s handsfree, protoze je novejsi.
Sw aktualizace na tvoji jednotku na 99% uz nebude (budes mit nejnovejsi sw), ale je mozne sw prehrat tou stejnou verzi. Podle me to ale problem nevyresi.
Takze dle mne bud jiny mobil nebo upgrade tel jednotky. Pokud bys mel o upgrade zajem dej vedet, muzu ti to nacenit.
xand

#5 Příspěvek od xand »

mr_nitroz píše:Combox jeste nemas, je to novejsi tel jednotka, ktera umi navic bluetooth media, s iphone po pripojeni pres usb port umi aplikace jako spotify, facebook twitter atd. Jako takova by mohla vyresit i tvuj problem s handsfree, protoze je novejsi.
Sw aktualizace na tvoji jednotku na 99% uz nebude (budes mit nejnovejsi sw), ale je mozne sw prehrat tou stejnou verzi. Podle me to ale problem nevyresi.
Takze dle mne bud jiny mobil nebo upgrade tel jednotky. Pokud bys mel o upgrade zajem dej vedet, muzu ti to nacenit.
Dik za info.
Co by to teda stalo ta nova jednotka?
mr_nitroz

#6 Příspěvek od mr_nitroz »

Napsal jsem SZ.
Odpovědět