Mám špatnou DSC/ABS jednotku na bmw e90, je špatná mechanická část jednotky (ten kus z hliníku), neví prosím náhodou někdo jestli ten hlník jde z jakéhokoliv r6 přehodit a nebo se musí koupit přesně ten co mám já (podle čísla), bohužel nikde není "srovnávač" těch ATE čísel
Děkuji za odpověď
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ABS/DSC Jednotka / BMW E9X
- pavproch
Re: ABS/DSC Jednotka / BMW E9X
Já mám xDrive e91 MY2011 a sehnal sem náhradní DSC jednotku z přesně stejného auta, namontoval, vše funguje jak má, ale i přes veškerou matizovu snahu ji neustále diagnostika vidí jako "do toho auta nepatřící" takže bacha na to.... 

-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
Ano, kupovana protoze etk ji identikovalo jako nahradu, ista ne. Jede, funguje, ale ista ji nechce...
Děkuji za rady, bohužel moje jednotka polde BMW čísla (celý díl jak elektronika tak mechanika) je dost těžko sehnatelné, ale já mám špatnou pouze machanickou část, a tak mi napadlo koupit celouj jinou jednotku z E90 r6 a přehodit si pouze tu mechanickou část (kde ani diagnosticky nebude problém), a tak jsem se chtěl zeptat někoho kdo má zkušenosti jestli ta mechanická část je u každých r6 stejná a nebo ne.. Mám RWD takže chápu že z AWD mi ta jednotka nepůjde..
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ma stejne cislo tak je stejna. Pokud nema...