Omlouvám se, ano jsem tu nový mám BMW e46 318i 87kw r.v. 2001
- při odpojení myslím elektriky od alternátoru silový a svorkovnici buzení tak mi to přestane pískat jakmile to znovu zapojím tak to píská ..
- Alternátor,řemen,vodní pumpa řemenice,volnoběžka,napínak vše mám nové... (vše co pohání horní řemen je nové i alternátor)
- tudíž když odpojím alternátor a přestane to pískání tak to nebude řemen..alternátor má 90 amper a je od valea je to přesně ten který tam má být..promazal jsem ho (řemen) ale furt to píská..
- Jakmile prostě při nastartovaném autu odpojím altík tak to nepíská (kabely) když to připojím nazpátek tak motor se zlehka zadusí jak to dostane tu zátěž a začne to pískat.. prosím o radu našel jsem to na youtube ale k ničemu jsem se nedostal..
- U 18náctky jsou dva řemeny jeden je doe a pohání kliku,napínák a klimu ten tam nechám...pak je tam druhý ten pohání vodní pumpu,servo,volnoběžku,napínák,kliku a alternátor..jakmile sondám tento řemen a nechám tam ten spodní a nastartuji tak to nepíská...dám ten řemen zpět nastartuju a píská to..tudíž to bude něco z toho horního řemene ale já už vše vyměnil za nové a napínák si ten řemen dostatečně napne sám..ale odpojím alternátor od elektriky ze zadu a přestane to zapojím to a začne to ...šel jsem i po baterii ale to je v pořádku odběr atd.. vše v klidu a baterie je taky v pořádku má 55 amper a podle vinka je to správně..jdou tam i silnější až 70 amper ale nevím nemyslím si že to bude baterií

děkuju za odpovědi!!