Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 srovnávač výbavy
e65 srovnávač výbavy
chci nechat udělat srovnávač výbavy,
je někde seznam výbavy pro E65? potřebuji kompletní seznam, kdyžtak vezmu svoje auto a budem ho doplnovat.
chci aby to bylo online, vykopírujete tam výbavu auta co chcete koupit a srovnávač vám napíše co vše nemá.
je někde seznam výbavy pro E65? potřebuji kompletní seznam, kdyžtak vezmu svoje auto a budem ho doplnovat.
chci aby to bylo online, vykopírujete tam výbavu auta co chcete koupit a srovnávač vám napíše co vše nemá.
Re: e65 srovnávač výbavy
Velice dobrý nápad!
http://www.7-forum.com/modelle/e65/bmw_ ... p_2005.pdf
našel jsem akorát toto, nevím jestli je tam všechno, ale chtělo by to ještě pohledat v angličtině
docela jsem hleděl kolik věcí měla V12 už v základu a taky jsem netušil, že merino nebo club byly tak nechutně drahý
, už je mi jasný proč má většina aut nascu 
našel jsem akorát toto, nevím jestli je tam všechno, ale chtělo by to ještě pohledat v angličtině
docela jsem hleděl kolik věcí měla V12 už v základu a taky jsem netušil, že merino nebo club byly tak nechutně drahý

když se podíváš na ten příplatek 36tis EUR...tak to museli něčím dorovnat, ať má člověk pocit, že si kupuje pořádný auto a ne socku..honzaD93 píše:docela jsem hleděl kolik věcí měla V12 už v základu
jj některý příplatky jsou docela masakr...ale to je i ted...kdyz se clovek podiva kolik je priplatek za sedačky komplet vyhřívaný, odvětrávaný a s masáží...a to nepočítám nějakou lepší kůži...honzaD93 píše:a taky jsem netušil, že merino nebo club byly tak nechutně drahý, už je mi jasný proč má většina aut nascu
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
- vlastnemec
Tak to je masakr, celkem mě dostalo že merino je dražší jak club.
Počítal jsem správně? Vyšlo mi 67.280 doplatek za výbavu a to jsem tam nenašel doplatek za DAB, kola 231
Teď už chápu že první majitel nedal příplatek za koženou palubku
mě by prodejce už taky nepřesvědčil 
Počítal jsem správně? Vyšlo mi 67.280 doplatek za výbavu a to jsem tam nenašel doplatek za DAB, kola 231

samozřejmě že je merino dražší, jelikož bylo jen jako Individual, kdežto club je nejvyšší verze serie.
kdo si udělá čas a vypíše ty kody tak jak sou z decoderu?
kdo si udělá čas a vypíše ty kody tak jak sou z decoderu?

Jednou jsem počítal podle ceníku 2003 kolik stála moje. V základu 110600 eur, s výbavou co mám 161400 eur. A to jsem ještě nenašel všechny položky 
Tedy cena cca 2.990.000,- vs 4.360.000,-
Taková úvaha:
Dal jsem do individual 1 vyhřívaný volant, zhodnotil jsem auto, nebo naopak snížil jeho cenu?

Tedy cena cca 2.990.000,- vs 4.360.000,-
Taková úvaha:
Dal jsem do individual 1 vyhřívaný volant, zhodnotil jsem auto, nebo naopak snížil jeho cenu?

kupca: Co mas za model? 161 tisic uz je docela dost na E65. To musis mit Individual nebo 760i ne? Mel jsem za to, ze Individual Komp. 1 byla kolem 145 tisic....
Co se tyce vyhrivanyho volantu v Individualu -> Zalezi za jaky si ho vymenil (a je to subjektivni).
-> pokud byl puvodni dvoubarevne triraminko tak si cenu zvysil
-> pokud byl puvodni drevenej tak je to podle vkusu a priorit
Co se tyce vyhrivanyho volantu v Individualu -> Zalezi za jaky si ho vymenil (a je to subjektivni).
-> pokud byl puvodni dvoubarevne triraminko tak si cenu zvysil

-> pokud byl puvodni drevenej tak je to podle vkusu a priorit
https://www.auto-treff.com/bmw/vb/forum ... ixid=E65ff
tady vše, po jednotlivých letech, tzn. i jak výbava přibývala...
tady vše, po jednotlivých letech, tzn. i jak výbava přibývala...
Super odkaz!
tak testovací verze už jede
napíše vám věci co sedma co chcete nema a vypíše vybavu, jen se to musí doladit, např u předface to vlastně vždycky napíše že nemá adaptive drive a u poface zase DD a EDC, jinak ta "full" vybava je složená ze 4 sedmiček co sem jezdí nejvíc vybavené, takže to není prostě max výbava, chybející kody pište sem a doplníme,
tak testujte a děkujte
http://vybava.jarax.net
napíše vám věci co sedma co chcete nema a vypíše vybavu, jen se to musí doladit, např u předface to vlastně vždycky napíše že nemá adaptive drive a u poface zase DD a EDC, jinak ta "full" vybava je složená ze 4 sedmiček co sem jezdí nejvíc vybavené, takže to není prostě max výbava, chybející kody pište sem a doplníme,
tak testujte a děkujte

http://vybava.jarax.net
Super! Dobrá práca 

To tam jen prdnu VIN, ono to přechroupá a vyplivne srovnání?
A ty si Jaraxi jako i ajťák
A ty si Jaraxi jako i ajťák

WBAHN81020DT18452
Ma aux heating aj softclose. Som na mobile tak len tak namatkovo
Ma aux heating aj softclose. Som na mobile tak len tak namatkovo
- MartinK ja jsem IT tak na pul, jsem spíš HWrář, SW nesnáším, tak jsem si musel tupě zaplatit programovani člověka co to udělal 
- stary27 - je to navazane na jeden vin decoder bmwetk, a ten todle auto co jsi poslal neumí dekodovat, misto toho vypíše olejovou napln atd, a proto to pak píše že to nic nemá.

- stary27 - je to navazane na jeden vin decoder bmwetk, a ten todle auto co jsi poslal neumí dekodovat, misto toho vypíše olejovou napln atd, a proto to pak píše že to nic nemá.
Hoďte tam někdo vinko z nafty. Chci vědět, jestli to v chybějící výbavě vypíše i motor 

dobrej nápad, tudle položku tam dodělam 

Skvělá práce
tohle se bude lidem hodit a pokud se naučí to používat, tobě zbude víc času na práci 

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual