Zdravím chlapi,dnes pri rozbiehani sa zo zákruty niečo začalo rapotať z prevodovky a vysvietilo na pristrojovke kontrolka Horko tazko som sa rozbehol a dosiel domov,ale prevodovka nevedela co zaradit a pri vytocenom volante ani sa neozbehla.Ak zaparkujem tak po zatlaceny P chvilku rapoce a potom az hodi parkovaciu polohu.Viete poradit ze co to asi je
Protočená rozvodovka (diferák) to nemůže být? Netuším, jak by se zachoval xdrive na stojícím vozidle.
Bylo by to levnější. Jinak u 6q se říká repas 70.000 a víc.
Jestli by stačila vyměnit nějaká planetka nebo jiná součástka a zbytek OK, toť otázka.
Tohle na dvoře nevyřešíš, auto zvedni a mrkni jestli není něco rozpadlého (kardan předek zadek rovodovka,...) U e70 se stává že se urve přední kardan a rozmlátí převodovku. Jestli to chroupe a mlátí v ně převodovky tak už s tím nejezdi, ale asi už jsi najel dost tak při urvané planetce budou škody fatální a odtáhni to - tedy nalož na plaťák a odvez někomu kdo převodovky dělá a má reference.
Nie v prevodovke to nemlati len pri jazde domov ,asi 2km sa chovala prevodovka ako keby nevedela najst rychlost a kolisali otacky.Ked je vytoceny volant tak nevladze sa rozbehnut,iba ked je rovno auto sa pohne.Nevie niekedy zaradit a ked zastavim a dam P tak chvilu cvaka a potom zaradi.
Jak píše Vlastík už ani metr. Stejně seš třída, na plaťák to mělo jít hned a ne to nutit.
Možná pro lepší spánek bych ještě kouknul, jestli když cvaká na místě se tam něco netočí.
To by pak byla ještě možnost, že je to mimo převodovku. Cvakat můžou zuby kdekoliv - diferáky, kardanka, poloosy?? Tohle na X5 údajně dost odchází.
No to si odvážnej,
moje první odvážná jízda kdy převodovka padala do safe, zanmenala repas hydroměniče pak těsnění vně a nějaký věci kolem.
Potom sem protčil přední kardanku, tak to už mám taky vše nové kardanka+diff
Třetí po 100Kkm byla odvážnější, taky sem se snažil dojet až to nešlo zastavil a vychcal olej z převodovky, 1 byla na kašu, všechny lamely, znova hydroměnič a daleko více věcí kolem = druhej reaps.
Říkám to zkráceně, abyse zase někdo nechytl toho, že sem to a to opměl, tak jen chci říct, že kdybych někdy příště zaslech jen pípnutí zespoda od kardanu, převodovky stojím jak přikovnaej a už se ani nehnu.
Dnes som vypustil olej z prevodovky a nie je spálený ani trusky som zatial neboli.Tak som skúsil pokukať kardany auto je v P polohe a zadne kolesa sa hýbu a vypadá zatiaľ že je zadný diferak v prdely.Kvapka zneho olej a je na ľavej strane vytrhnutý pliesok nad guferom. Je mozne pri x-drive ze ked nefunguje zadny dif tak auto nevie co ma zaradit.
No to bych přisoudil tomu jak jsem psal, že nevím, co udělá xdrive. Zadek nezabere, xdrive si myslí, že je tam prokluz a pak teprve přiřazuje předek. P že nechce zařadit je možná proto, že převodovka si myslí, že auto ještě jede. Převodovka potom blázní.Pokud mám pravdu, tak by jsi to měl mít levnější
Já se snažím hledat závadu za levno. Někdy to vyjde.
Mam tam okolo 128000km.Uz pred tím som zbadal že auto po preradení najme v zákrute mierne trhalo.Nahodou neviete z ktorich tipov tam pasuje dif?V BMW novy dif stoji 2000e.
Pouze z x5 e70 dle etk zaměnitelný není, nějaký z vraku asi seženeš tedy pokud nemáš spešl výbavu v podobě 3,5t na kouli kde je posílený a těch moc není.
Sere sa na každom aute volaco,cim viac srandiciek tím lepšia šanca že sa volaco po....je to istejsie ako vyhrať lotériu Náhodou sa tam nedá dať nejakí samosvor-tie vydržia poriadny vykon