Dobrý den,
již několik týdnů mám BMW 3 E93 z roku 2007. Jedna věc, které jsem si všiml, je že se při přejezdu nerovností levou stranou auta ozve z levé horní části auta nepříjemný bouchavý pazvuk - skoro jako kov, ale možná trochu tlumenější. Střecha to podle mého je, protože to ten zvuk dělá i když stáhnu okna a dveře to myslím taky nejsou. Zkoušel jsem impregnovat tlumící gumy dvěma různými přípravky a lubrikoval jsem různé kovové části střechy ale zvuk je pořád stejný. Nemáte s tímto někdo zkušenosti? Mám za týden prohlídku v servisu, ale tam bude pravděpodobně jenom diagnostika otázkou několika tisíc a kdo ví, kolik bude stát případná oprava, tak bych chtěl co nejvíc zkusit udělat sám.
Díky za každou smysluplnou odpověď!
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E93 - zvuky ze střechy
-
- Klubové ID: 2105
Re: E93 - zvuky ze střechy
Obavam se že to je věštění z koule.. na diagnostice ti tohle nic neukáže. Ideálně to bude chtít někoho kdo aspoň trochu rozumí tomu mechanismu stahování.... holt máš pech, já mám taky z 2007 a strecha bez problemu.
- Joshuax
- Klubové ID: 2833
- Kontaktovat uživatele:
Co bych dal za to, kdyby mi to delalo na jednom jedinem miste u E36tky 
Diagnostikou si myslim autor myslel zkouknuti odbornikem, ne pripojeni na diag
Holt zkontroluj ty spojovaci body. Ja bych rekl, ze se ten mechanismus proste zakonite po nejake dobe vytlaci, at uz na gumach, nebo klidne i na kovech. Zvlaste pak ted pri nizsich teplotach, kde muze byt diky mensi roztaznosti kovu treba vetsi vule. Bud rad, ze ti tam netece jako me

Diagnostikou si myslim autor myslel zkouknuti odbornikem, ne pripojeni na diag

Holt zkontroluj ty spojovaci body. Ja bych rekl, ze se ten mechanismus proste zakonite po nejake dobe vytlaci, at uz na gumach, nebo klidne i na kovech. Zvlaste pak ted pri nizsich teplotach, kde muze byt diky mensi roztaznosti kovu treba vetsi vule. Bud rad, ze ti tam netece jako me

E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Díky za odpovědi. Ano, diagnostikou jsem myslel, že se na to někdo podívá, ale vzhledem k ceně za hodinu mám obavu, že jenom to podívání bude dost drahý
No, uvidíme. Byl jsem s autem v myčce a nic mi nezatýká, ale tyhle pazvuky jsou fakt šíleně otravný.