Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E91 - spatne udelana geometrie?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
hannys82

E91 - spatne udelana geometrie?

#1 Příspěvek od hannys82 »

Ahoj. Obracím se na Vás s technickou prosbičkou a problémem, který nejspíš mám s jedním servisem. Zatím ale, než budu kontaktovat je, potřeboval bych si ověřit, jestli mám pravdu.
Cca měsíc a půl jsem byl s BMW E91 320D rv. 2006 na geometrii (viz příloha). Bylo mi řečeno, že šrouby se musely nahřívat, ale geometrie je udělaná.
V sobotu před odletem na dovolenou jsem nechával auto v Praze u známého v servisu kvůli výměně zadních podélných ramen (číslo dílu 33322406290) – zjistil ale, že excentrické šrouby na těchto podélných ramenech jsou totálně zarezlé, snad možná i pár let a není je možné ani s nahřátím povolit.
Je prosím možné, aby mi byla udělána geometrie a sbihavost a to bez povolení excentrických šroubů na zadních podélných ramenech? Podle obrazku puvodne vse uplne spatne, po udelani vse jak ma byt.....Připadá mi totiž, že jsem zaplatil za udělanou geometrii, ale udělaná nejspíš nebude.
Moc by mi pomohla Vaše odpověď, zda jsem byl servise ošizen. V případě že ano, řešil bych se servisem dále.
Velice děkuji
Odpovědět