Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výběr baterie BMW E90 N52
Výběr baterie BMW E90 N52
Zdravim, auto už mám něco přes rok a poslední dobou mi začala zlobit baterie, CHECK občas vyhazuje, že je nízké napětí, ale zatím vždycky normálně nastartuje. Přes INPU jsem se koukal, kdy proběhla poslední registrace a jakou kapacitu/typ ma auto nakodovane. Přišel jsem na to, že se předchozí majitel asi na registraci a kodování úplně vykašlal, protože INPA ukazuje klasickou 70Ah baterii a v kufru je přitom zapojená AGM Bannerka s jinou kapacitou, kterou to nejspíš pomalu zničilo. Chtěl bych koupit novou a všechno udělat, jak by se mělo (kodovani a registrace). Může někdo doporučit nějakou konkrétní baterii, která by se vešla a nějakou dobu fungovala? Koukal jsem na AGM Exide a vypadaly celkem slibně. Kodování kapacity a typu budu dělat přes NCS a registrace by měla jít normalně přes INPU, je to tak? Díky
Re: Výběr baterie BMW E90 N52
Tak jsem předběžně vybral kandidáta: https://www.autobaterie-pema.cz/autobat ... 70734.html
Ještě je možnost vzít naprosto stejnou jenom teda 95Ah, ale to už mi přijde do benzínu zbytečný, co myslíte? Díky
Ještě je možnost vzít naprosto stejnou jenom teda 95Ah, ale to už mi přijde do benzínu zbytečný, co myslíte? Díky
Re: Výběr baterie BMW E90 N52
Měl bych jeden dotaz, který se týká kódování. Novou baterii jsem připojil, nakódoval a zaregistroval. Pro jistotu jsem přes NCS změnil typ a kapacitu baterie i ve VO. Všechno proběhlo bez potíží. V autě původně byla 70Ah AGM nakódovaná jen jako obyčejná 70Ah. Já jsem tam teď dal 80Ah AGM a nákódoval. Po vyčtení CAS jednotky přes NCS mi auto ukáže 80ah_agm, tak jak má, ale když se pak podívám přes INPU, tak vidím 91Ah. Po internetu jsem o tom našel pár příspěvků, ale nikde není jasně napsáné řešení. Nesetkal se s tím už někdo? Díky