Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E53 X5 3.Oi LPG motor 306s3 neštartuje na benzín.
BMW E53 X5 3.Oi LPG motor 306s3 neštartuje na benzín.
ahojte mam taky problem, auto mi vôbec nechce naštartovat na benzín, štartujem len núdzovým štartom LPG. Za chodu motora na LPG ked prepnem na Benzin motor zdochne. Palivove čerpadlo /tušim že je to ono, ak je niekde pod sedačkou vzadu pri spolujadzcovi, počut ho ale len troška a nejak zvlaštne/... v motorovom priestore som sundal dekle a na vstrekovacej rampe som skusil povolit odvzdusnovaci benzinovy ventil a pri zapnuti kluca do zapalovania jemne vytieklo velmi malo benzinu, vraj by to malo striekat, tak silný tlak by tam mal byť. Nemeral som na kolko barov tlakuje lebo to neviem. Viem len ze benzin pomaly tiekol z ventilu. Je teda chyba v palivovom čerpadle? alebo môže byť aj niekde inde? Ďakujem Vám
- vlastnemec
Re: BMW E53 X5 3.Oi LPG motor 306s3 neštartuje na benzín.
Chce to diag tam přesně uvidíš jaký tlak Ti čerpadlo dává aktuálně domnívám se že by mělo mít kolem 5bar. Takže pokud to jen učůrkává tak to bude asi v tom, ale diag je základ.
Re: BMW E53 X5 3.Oi LPG motor 306s3 neštartuje na benzín.
diag. sa nechce spojit s riadiacou jednotkou, nevieme prečo. čo stojí taka sranda ako čerpadlo ?