Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jak se zbavti hrany na prechodu laku

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
TurboShnek

Jak se zbavti hrany na prechodu laku

#1 Příspěvek od TurboShnek »

Zdravim,

Opravil jsem rez na kufru a zastrikal to barvou z plechovky a 1k lakem taky z plechovky. Vpada to skoro jako originalni lak akorat tam kde konci vrstva novyho laku je z nekterych uhlu videt malinka hrana. Zkousel jsem ji vybrousit 2000 smirglem, pastou na skrabance, tempem ale nemuzu se ji zbavit.

Nevi nekdo co se s tim da delat a jak v budoucosti lakovat aby tam ta hrana nebyla? Zkousel jsem ten lak rozprasit po co nejvetsi plose ale to moc nelomohlo.

Dik

Obrázek

Obrázek
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak se zbavti hrany na prechodu laku

#2 Příspěvek od Joshuax »

Popravde na tech fotkach ani nevidim, kde jsi to opravoval. Proste to za 14 dni rozlesti (az to poradne proschne). Akorat s tim 1K lakem musis dat bacha, at to hned neprobrousis.
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
icecold
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak se zbavti hrany na prechodu laku

#3 Příspěvek od icecold »

no do rozstříku lakovat je vždy umění, několikrát jsem to dělal, a příjde mi, že čim víc jsem se snažil tím víc ten přechod bylo vidět :D co já vždy dělam tak zbrousím původní lak 2000 smirkem (tam kde bude přechod, + ještě třeba 10cm vedle kde už se stříkat nebude, z úhlu tak 40 stupnu naprotí střikám lak, dále ihned po tom na hranu rozstříku jde speciální rozstřikové ředidlo ve sprayi, lehce, po 1-2 dní, zahladit vše 2000 smirkem a rozleštit ;)
e36 328i
e36 325iA
e46 320d

BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Odpovědět