Ahoj,
je tu někdo/víte o někom, kdo opravuje DDE? Mám E61 a DDE zlobí při nižších teplotách. Raději bych jí zkusil vyměnit za jinou a přeprogramovat, případně pak opravit, ale nenašel jsem zatím nikoho kdo by tomu hověl a troufnul si na to.
Díky.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Oprava DDE
Re: Oprava DDE
Ako si došiel na to že to robí samotna DDE ?
-
- Kontaktovat uživatele:
ja...
a rele DDE jste pro jistotu vyměnili?
ja bych se na opravu vykašlal, většinou to stojí zaprd, lepší tam zkusit jinou DDE a pak si ji kdyžtak nechat, vyjde to většinou i levněji.
ja bych se na opravu vykašlal, většinou to stojí zaprd, lepší tam zkusit jinou DDE a pak si ji kdyžtak nechat, vyjde to většinou i levněji.
Protože to na to vypadá. Prvně to udělalo když bylo venku -10°C a chtěl jsem nastartovat, tak se nerozsvítila kontrolka motoru (resp. elektroniky), zato to začalo psát chyby niva, DSC a naftový pumpy. Motor točil, ale nechyt.PetoK píše:Ako si došiel na to že to robí samotna DDE ?
Tak jsem s tím laboroval a zjistil jsem, že když to DDE ohřeju, tak to normálně funguje. Ohřejvám to vyhřejvací folií na zrcátka, kterou mám nalepenou na obalu DDE. Podle chování i podle toho co je naččtený za chyby v jednotkách bych řek, že to nekomunikuje po CANu, dokud to nezahřeju.
Takhle to provozovat jde, blbý je že poslední dobou to chce ohřejvat i když je venku pod +15°C a to už je dost opruz.
Co jsem koukal, tak v tom kastlíku s DDE nic jinýho není (asi jen relátko), takže jsem pojal podezření na DDE.
Relé jsem neměnil.JaraX píše:a rele DDE jste pro jistotu vyměnili?
Jinou DDE bych taky zkusil, ale to mi jí někdo musí nakódovat a nikoho takovýho sem zatím nenašel. Všichni mě řekli, ať tuhle radši nechám opravit