Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kam v Praze polepit interiérové lišty BMW E70 bez demontáž?
Kam v Praze polepit interiérové lišty BMW E70 bez demontáž?
Ahoj chlapi,
nevíte kde mi v Praze polepí interiérové lišty na BMW X5 E70 broušeným hliníkem místo dřeva bez nutnosti lišty demontovat?
Díky za tipy
nevíte kde mi v Praze polepí interiérové lišty na BMW X5 E70 broušeným hliníkem místo dřeva bez nutnosti lišty demontovat?
Díky za tipy
Re: Kam v Praze polepit interiérové lišty BMW E70 bez demont
Myslel jsem, že je tohle fórum pro obyčejné lidi co chtějí poradit.. Nevím co je omg na tom, když se ptám na doporučení nějaké osvědčené firmy nebo člověka co dělá polepy interiéru..
Naposledy upravil(a) ozracing dne pát 01.09.2017 06:19, celkem upraveno 1 x.
nic, jen osobní fobie proti bastlení interierů a vůbec BMW, jsem rád že sis nekoupil 4,8i.
Hlavně nez demontáže to bude vždy kompromis, resp. co je zkusit natřít štětcem? U Snejka jsem viděl pěkně poladěné lišty u 7er 

“Ability is what you're capable of doing.”
jj, to by měl Snejk někde zvěřejnit.
A to jak fakt, bez prdele netreny stetcem?
To byl nejaky cikanwagen ne?
Jinak osobne si myslim ze dobra firma s dobrymi referencemi ktera se zabyva upravou interieru by mela ty listy i sama demontovat, samozrejme vse na profi urovni bez dojebani.
Ale ve finale bych tam to drevo stejne nechal, origo je origo, x5 mas moc hezkou, drivi se k ni hodi, tak nac to prznit.

To byl nejaky cikanwagen ne?
Jinak osobne si myslim ze dobra firma s dobrymi referencemi ktera se zabyva upravou interieru by mela ty listy i sama demontovat, samozrejme vse na profi urovni bez dojebani.
Ale ve finale bych tam to drevo stejne nechal, origo je origo, x5 mas moc hezkou, drivi se k ni hodi, tak nac to prznit.
Naposledy upravil(a) Sweden dne pát 01.09.2017 13:21, celkem upraveno 1 x.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
počítej že pokud to dřevo budeš foliovat, tak ho akorát zničíš a auto tím spadne na ceně, většina mých zákazníků pokud vidí nějaké foliované auto, tak od toho dává hned ruce pryč.
Možná by ti někdo i hliníkový lišty za dřevo rád dal
Podle reakcí zde spíš buď rád, že tě nepodpoříme v bastlení 

já myslím že o tom by klub měl být, navíst člena na správnou cestu, a né kurvit ty auta.
- pavproch
JJ, bastl a kompromis.... já dyž koupil m4Zlika, tak měl lišty v obyč chliniku, já chtěl něco jako kabroň... taxem z Emeriky objednal kabroňové polepy, dyž přišly a začal sem to zkúšať, taxem rychle dospěl k názoru, že fakt bastl a hnus a vůbec eklhaft... polepy šly do popelnice.... a já do autorizáku pro OEM cabroň-alu lišty (asi za čtyřicítku...) ... neska sou tam a já su spokojen, že (drahý ale dokonalý) OEM a ne levnější DIY bastl...