Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vydlabaný dpf na STK
Vydlabaný dpf na STK
Už se to tu dřív řešilo ale uběhl náky čas tak se chci zeptat těch kterých se to týká...
Byl někdo s takto upraveným dpf v jakékoli podobě na STK a jak to dopadlo?
Diky
Byl někdo s takto upraveným dpf v jakékoli podobě na STK a jak to dopadlo?
Diky
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vydlabaný dpf na STK
Před 14 dny v pohodě...
A v jakým stavu máš dpf?
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak čistě náhodou mám své E90 320d také bez obsahu DPF a EGR off, a mám bobky a dávám vše zpět.
Tento týden jsem koupil starší E46 325ti (dovoz) a šel suveréně na emise, a vyprali mě kvůli vadnému snímači vačkové hřídele, co jim hlásila diagnostika. Mají z toho všichni vítr, obálková metoda sice stále existuje, ale definitivně už musí být silnějšího obsahu.
Tento týden jsem koupil starší E46 325ti (dovoz) a šel suveréně na emise, a vyprali mě kvůli vadnému snímači vačkové hřídele, co jim hlásila diagnostika. Mají z toho všichni vítr, obálková metoda sice stále existuje, ale definitivně už musí být silnějšího obsahu.
Pristi rok maji byt kamery i na emisich., Takze zase bude hur.
Já mám známého na STK který říká ať to nehrotim. Po napíchnuti na pc to splnilo hodnoty i bez dpf ale uvidím až příští mesic
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Si reknem, az v rajchu zjistis, ze jim je cela ceska STK uplne u zadele 
Pulka lidi prehazuje vyfuky, kola, svetla a podobne jednou za dva roky jenom pro potrebu splnit STK, pak to zase prehazou zpatky, vsichni vi, ze to v poradku neni, stejne se to dela. STK je nejmensi problem, prodrazeny vylet do zahranici zaboli vic.

Pulka lidi prehazuje vyfuky, kola, svetla a podobne jednou za dva roky jenom pro potrebu splnit STK, pak to zase prehazou zpatky, vsichni vi, ze to v poradku neni, stejne se to dela. STK je nejmensi problem, prodrazeny vylet do zahranici zaboli vic.
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Já mám kámoše na STK a ze zvědavosti mě napichl na pc a změřil a přej bych prošel. Jen vymazal chybu dpf
-
- Kontaktovat uživatele:
Mirda86 píše:A v jakým stavu máš dpf?
DPF off...
ted tady borec dostal v Rakousku za DPF OFF 4k eur a odtah
to vám přeju 

To tam radši nepojedu
Sken těch pokutovejch bloků asi nebude, viď?JaraX píše:ted tady borec dostal v Rakousku za DPF OFF 4k eur a odtahto vám přeju
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
nebude, říkal mi to kámoš, toho člověka ani neznám a nevím co je na tom pravdy, ale proč by si to vymýšlel? a o takových lidech jsem slyšel o více.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já ven svým nejezdím.JaraX píše:ted tady borec dostal v Rakousku za DPF OFF 4k eur a odtahto vám přeju
Každopádně vrátit ho tam chci (odstranil ho předchozí majitel), ale až se najde origo za rozumný peníze...
Já taky ale stojí to hrozný prachy... Navíc si myslím že auta 10 let starý nemusejí tak hrotit a jezdí tady daleko horší dymovnice
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
To je ten paradox, dymovnice byly jako dymovnice homologovane a proto tam mohou jezdit, ale auto, ktere bylo homologovane s DPF, musi jezdit s DPF 

E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Jasně ale u aut 10 let starých bych byl benevolentni
aha, a kde je jako hranice kde může auto poškozovat zdraví a kde ne? benevolentní je v tom v že před 10 rokama tomu stačilo něco co dnes nestačí ani náhodou, to je víc než dost.
Ta hranice by měly být ročníky kde dpf vydrželi sotva 100tis km. Dnes už jsou kvalitnější dpf. Navíc to auto splňuje euro 4 i bez dpf prosimte
Co to je za kokotinu, můžeš mi říct, která auta to podle tebe jsou? Pokud tu naftu používáš tak, jak bylo zamýšleno výrobcem, DPF vydrží statisíce km. To si nesmíš kupovat na ježdění po městě auto s DPF..