Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e66 - dá se udělat, aby navigace a radary ?
e66 - dá se udělat, aby navigace a radary ?
Zdár, nevíte kde nastavím v navigaci radary, aby to ukazovalo, díky. E66 po fl.
Re: Navigace a radary
Jednoduše nikde, ofiko mapy v sobě databázi nemají 
Neofiko lze udělat hack DVD s mapovými podklady. POI armády se smažou, místo nich se dají souřadnice radarů a změní se ikonka. Problém tohohle je v tom, že pro funkčnost musíš mít zapnutou trasu. Lze udělat hack aby se poi ukazovaly pořád. V reálu se mi ani jedno nepovedlo.

Neofiko lze udělat hack DVD s mapovými podklady. POI armády se smažou, místo nich se dají souřadnice radarů a změní se ikonka. Problém tohohle je v tom, že pro funkčnost musíš mít zapnutou trasu. Lze udělat hack aby se poi ukazovaly pořád. V reálu se mi ani jedno nepovedlo.
Re: e66 - dá se udělat, aby navigace a radary ?
Když už jsme u tý navi... jak docílit u E65 2001, aby když dám navi, nebo jakože jen náhled, nebyl split screen, ale full? Nějaký update, bo zase jako na všechno je třeba obrazovka z face? 

"BO" neznamena "nebo" 

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
navi může být bud v levém velkém okýnku nebo v pravém malé, nikdy ne fullscreen v žádné konfiguraci.
Škoda, kámoš v E91 má 16:9 a normál full navi, což se mi líbilo.. jsem na full zvyklej i z E53, ale ta nemá 16:9, to je zase něco jinýho jakože. Každopádně díky za info