Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

AUX pro BMW business

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Trpaslo

AUX pro BMW business

#1 Příspěvek od Trpaslo »

Mám v e90 (325 RV 2006), autorádio BMW business a v kastlíku pod loketkou je AUX zdířka. Ale ať dělám co dělám nedaří se mi pomocí tlačítka mode nastavit AUX kanál. Teď nevím jestli je to problém rádia (kdy BMW business prostě AUX třeba neumí, ale AUX zdířku dávali do všech aut) nebo zdali je to problém kabelu - mezi zdířkou a rádiem. Případně něčím jiným?

Nesetkali jste se s něčím podobným? Koukal jsem na netu.. a moc moudrý z toho nejsem.
VegaVenture

Re: AUX pro BMW business

#2 Příspěvek od VegaVenture »

Mám iDrive bussiness a AUX mi funguje. Zkoušel jsi jiný kabel, respektive funguje kabel na jiných zařízení?
Trpaslo

#3 Příspěvek od Trpaslo »

Zkoušel jsem různé kabely a různé zařízení.. on bude problém asi někde v radiu nebo možná připojení konektoru AUX zezadu na rádiu (jestli tam něco takovýho vůbec je) protože mi to AUX vůbec nenechá vybrat když mačkám tlačítko mode na rádiu. To předpokládám že by mě mělo nechat vybrat i pokud bude kabel (zařízení- zdířka) špatný.
czNEWMANcz

#4 Příspěvek od czNEWMANcz »

Možná to není povoleno/nakódováno na rádiu. Nevím sice stopro jak u Business, ale u Professional se tyto položky zpřístupňují kódováním, tzn. nestačí pouze zapojit kabel a nabídka se sama objeví, ale musí se zapojit kabel a radio nakódovat. Předpokládám, že to bude stejné...

Koukám, že tady to zrovna taky řeší http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... p?t=587909
Odpovědět