Zdar příznivci ukradených střech,
minulý týden při jízdě jsem pozoroval, že mi systematicky, v závislosti na rychlosti lehce píská něco v autě.
Nedokážu identifikovat zdroj, ale musí to být něco rotačního, odhaduji někde v okolí kol, na motor to nevypadá, pískání se odvíjelo od rychlosti vozu než otaček motoru.. Pískání se projevovalo při jízdě rovně i v zatáčkách ale nejvíce když jsem si hupsnul na nějakém dolíku.
Nemáte ponětí, co by to mohli být?
Já myslím na ložiska, někdo mi avizoval i silentbloky motoru ale to se mi nechce věřit, jelikož není navázáno na rotace kol.
Díky,
Ladis
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pískání při jízdě
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pískání při jízdě
No ty silentbloky, leda ze by ti hazely kola a zvysovala se vibrace, se kterou by ti silentblok jezdil kov na kov, pak by to pohvizdovat mohlo, ale ta pravdepodobnost asi nebude vysoka. Nezkousel jsi, jestli ti nepribrzduji desticky ? Loziska to byt samozrejme muzou, ale ty zacnou spis hucet, nez piskat. Aby zacala piskat, to uz by musely fakt jet nasucho a to by bylo o dost jinem projevu, nez je piskani a dozvedel by ses o nich drive jinak, ale tak kdo vi, chce to asi zvednout kola a zkusit, idealne po jizde ve meste, at se ti i prohreji brzdy a zkousis to nejak adekvatne ve srovnatelnych podminkach, ale osobne bych zacal u tech kotoucu a desticek, ono staci, kdyz to sedi krive proti sobe (pridreno desky na brzdicich) a pak to dela neplechu, kdyz se nedostatecne ci krive odtahuji od kotoucu.
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i