Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X3 E83 3.0sd, rv. 2007, 210 kW rada ke koupi
X3 E83 3.0sd, rv. 2007, 210 kW rada ke koupi
Zdravím, rád bych si pořídil toto BMW. Už jsem si tu prošel dost diskuzí a je mi jasné, že mě většina bude odrazovat od dieselu a doporučovat benzín. I přesto bych si rád přečetl zkušenosti majitelů s tímto motorem. Inzerce nabízí tyto vozy s najetými cca 250tis km. Mám do toho jít nebo je to vyloženě past? Jde mi hlavně o servisní náklady a poruchovost. Díky!
Re: X3 E83 3.0sd, rv. 2007, 210 kW rada ke koupi
Už je to N2 motor, takže pokud nemáš jistotu, že byly dělany, je třeba udělat rozvody. Jinak standart jako ostatní nafty, ale tahle alespoň jede 

Re: X3 E83 3.0sd, rv. 2007, 210 kW rada ke koupi
Takže jsi si vlastně odpověděl. Odrazovat tě budou kvůli těm servisním nákladům.
Každé auto je svým způsobem past, akorát u nafty je pravděpodobnost několikrát vyšší a ty dopady také. Určitě tu ale budou takoví, co problém s naftou nemají a nikdy neměli. Já jsem také nikdy problém neměl, ale to byly časy TDI..
Když se podíváš kolik jezdí nafťáků - a jezdí. Jsou jich mraky.
Když jsem přišel do bazaru a řekl, že chci X5 4.4
tak mi popřál hodně štěstí.
No a štěstí se dostavilo. Sice až za víc jak půl roku, ale dostavilo.
Naftu jezdím doteď, jedno TDI už mi hnije, najeto 330.000 a měnil jsem jednou žhaviče, nic proti, ale v tomto stupni vývoje už ji prostě nechci.
Možná novou, ale na tu nemám kroupy.
Každé auto je svým způsobem past, akorát u nafty je pravděpodobnost několikrát vyšší a ty dopady také. Určitě tu ale budou takoví, co problém s naftou nemají a nikdy neměli. Já jsem také nikdy problém neměl, ale to byly časy TDI..
Když se podíváš kolik jezdí nafťáků - a jezdí. Jsou jich mraky.
Když jsem přišel do bazaru a řekl, že chci X5 4.4

No a štěstí se dostavilo. Sice až za víc jak půl roku, ale dostavilo.
Naftu jezdím doteď, jedno TDI už mi hnije, najeto 330.000 a měnil jsem jednou žhaviče, nic proti, ale v tomto stupni vývoje už ji prostě nechci.
Možná novou, ale na tu nemám kroupy.