Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X3 F25 20d chyba Dpf
X3 F25 20d chyba Dpf
Mam chybu 244800. Znamena to dpf pred smrti? Dpf ukazuje jeste 50000km a normalne regeneruje. Dekuji za rady.
Re: X3 F25 20d chyba Dpf
Je to len info kod pre servis,ked je vypocitany zostatok zivotnosti menej ako 50t. km.
Kod nevymazes,zostane tam az do nakodovania noveho DPF.
Zatial jazdi a neries. Ked pridu problemy,bud pripraveny na riesenie DPF. Bude to za menej mez 50t. km
Kod nevymazes,zostane tam az do nakodovania noveho DPF.
Zatial jazdi a neries. Ked pridu problemy,bud pripraveny na riesenie DPF. Bude to za menej mez 50t. km

Kolko mas najazdenych km?nafta píše:Mam chybu 244800. Znamena to dpf pred smrti? Dpf ukazuje jeste 50000km a normalne regeneruje. Dekuji za rady.
Tet 175 000 km.
to už je lepší celého auta se zbavit, tydle nafty malo kdy vydrží 150 tisíc.
Jak to myslis ze nevydrzi 150tkm?
tak n47 malo kdy vydrží 150tkm,těch závad toho motoru je tolik že to až není možny, bud praske blok, nebo rozvody, nebo klika atd.
Rozvody som dal preventivne vymenit, to je jasne ze to je fail a ja som svoje pocul uz pri 60tkm... O tych prasklych blokoch som pocul ale nezda sa mi zeby to bola nejaka bezna zavada vyskytujuca sa na kazdom n47 a jazdi ich tu fakt dost. Skor to bol problem nejakeho 4 valcoveho benzinu od bmw tusim Skor tie rozvody, ale ked to da clovek spravit kym nie je neskoro, bude s tym pokoj. Kamos co riesi servis ich meni na n47 neurekom, retaze vacsinou vytahane jak hovado a auto s takymi rozvodmi je pocut uz z dialky, ale zeby to uplne ruplo z nicoho nic (ako u niektorych 3.0d kde sa kusne olejove cerpadlo a je vymalovano) tak to som tiez nepocul. Teda mam na mysli ze n47 uz o sebe da vediet zvukom ze treba nieco riesit.... o probleme s klukou som zatial nepocul nic.