Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 2003 dodelání DO k centrálu
E46 2003 dodelání DO k centrálu
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli je možno k origo centrálu dodělat origo dálkový centrál...jestli stačí dodat jen nějakou jednotku a dokodovat, nebo je to složitější..chybí svazky atd...
Děkuji za pomoc
chtěl bych se zeptat, jestli je možno k origo centrálu dodělat origo dálkový centrál...jestli stačí dodat jen nějakou jednotku a dokodovat, nebo je to složitější..chybí svazky atd...
Děkuji za pomoc
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
Re: E46 2003 dodelání DO k centrálu
každá E46 měla DO,
No nejsem expert, ale ptal jsem se v bmw a tam mi podle vinu rekli ze DO nemam, tak nevim. Da se to poznat podle nejake jednotky nebo tak?
-
- Kontaktovat uživatele:
a jaký máš k autu klíček? to by vyloženě muselo být ve výbavě nějaká bezcentralova verze, ale tomu nevěřím.
pošli mi posledních 7 znaků vinu do SZ
pošli mi posledních 7 znaků vinu do SZ
-
- Kontaktovat uživatele:
je to uplně normální E46, takže si zajdi do BMW doobjednat origo klíč s dálkou.
Ok dik..zkusim a uvidime.
Ahoj,
a ještě se zeptám. Jsou k tomu potřeba nějké kody (imobilizeru) pro nakodování klíče? Sehnal jsem si klíče i se zámkama, ale musím překodovat imo a central..nevím jak to u bmw funguje.
Dík Kouba
a ještě se zeptám. Jsou k tomu potřeba nějké kody (imobilizeru) pro nakodování klíče? Sehnal jsem si klíče i se zámkama, ale musím překodovat imo a central..nevím jak to u bmw funguje.
Dík Kouba
-
- Kontaktovat uživatele:
to je pěkná prasárna, musel bys i jednotku motoru připadně si ji nechat někde odbklovat, ale nejlevněji a nejlépe tě stějně vyjde objednat si origo BMW klíč, měnit zámky je prasárna.
takže to nejde nakodovat jednoduše ten klíč? U Opelu vezmeš klíč a přez diagnostiku ho nakoduješ k autu... Tady bych teda musel vyměnit všechny jednotky?
Zabudni na to, a kup si nový kľúč v BMW.