Mam E66-750 s dajnamik drajvem a chtel bych tam vymenit olej (myslim ze po deseti letech a 150kkm uz to ma narok), nicmene nemuzu nikde najit zadnej rozumnej navod jak na to.
Ma se to nekde vypustit? Sroub, hadice? Nebo je s tim nasledne tolik srani, ze je lepsi proste vysat nadobku, dolejt novym olejem, nechat chvilku bezet a takhle nekolikrat dokola?
Diky za infa
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e66 - Dynamic drive - vymena oleje
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
Re: EDC - vymena oleje
a proč se to jmenuje EDC?
uprav si název tematu.
my měníme i nádobky, stojí 1650kč v BMW a je v ní filtr jak olejovej v motoru, tak mi prostě přijde rozumny to jednou za 10 let vyměnit, už jsem to viděl i ucpany, ale uFka. Vyměníš nádobku, idealně to předtím vypustíš někde u pumpy nebo řízení. no a pak povolí odvzdušnovák na zadním stabíku a jeden leje olej, (u bežícího motoru) a druhej čeká až to poteče čístý.
uprav si název tematu.
my měníme i nádobky, stojí 1650kč v BMW a je v ní filtr jak olejovej v motoru, tak mi prostě přijde rozumny to jednou za 10 let vyměnit, už jsem to viděl i ucpany, ale uFka. Vyměníš nádobku, idealně to předtím vypustíš někde u pumpy nebo řízení. no a pak povolí odvzdušnovák na zadním stabíku a jeden leje olej, (u bežícího motoru) a druhej čeká až to poteče čístý.
Re: e66 - Dynamic drive - vymena oleje
Ja nevim pro me je proste vsechno EDC, mercedes, audina bmw, vsechno je to edc.. 
Tak to je super, to zni jednoduse. Do te nove nadobky urcite pujdu, to je dobra pripominka.
Diky moc za info. JaraX je buh.

Tak to je super, to zni jednoduse. Do te nove nadobky urcite pujdu, to je dobra pripominka.
Diky moc za info. JaraX je buh.
- Don
- Klubové ID: 1990
Re: e66 - Dynamic drive - vymena oleje
EDC jsou tlumice
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged