Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e65 - jdou nehigh gloss lišty nalakovat ?
e65 - jdou nehigh gloss lišty nalakovat ?
Nenapadlo někoho zkusit ty obyčejný lišty nalakovat?
Re: High gloss lišty
Mám to ,dělal mi to Jarax ,je to super .
Tak to je dobrá zpráva. Ještě najít někoho, kdo to pěkně nalakuje.
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
ale musí dolů z auta, na autě to rozumně neuděláš.
udělá to běžnej lakoš, pokud by někdo chtěl, mám tu i sadu lišt nachystanou na lak, tzn že si člověk rozebere auto až když to půjde na auto.
druhá věc jsou ale zrcátka no.
mužu to i nechat nalakovat a poslat rovnou nalakovany, ale zase to neřeší ty zrcátka.
udělá to běžnej lakoš, pokud by někdo chtěl, mám tu i sadu lišt nachystanou na lak, tzn že si člověk rozebere auto až když to půjde na auto.
druhá věc jsou ale zrcátka no.
mužu to i nechat nalakovat a poslat rovnou nalakovany, ale zase to neřeší ty zrcátka.
To já bych to na autě ani lakovat nedával s tím, že se to musí demontovat jsem počítal. Zrcátka se nadají rozebral? Tady je problém narazit na šikovného lakýrníka. Poslední dobou slýchávám, ten je dobrý ale. To slovo ale nechci slyšet. Jeden špatně namíchá tvrdidlo a dlouho to zraje, druhý zase nemá box, tak tam je občas zrnko, třetí zase netrefí odstín a stříká podle toho, jak se vyspí
, čtvrtý zase špatně vybrušuje a po nalakování je vidět excentr. Na nalakování jedny kliky jsem čekal 14 dní, protože na to pořád zapomínal. Tak si vyberte
.

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
ja mam dobryho lakyrnika, zrcátka jsou v problém v tom že je nebudu dávat k těm lištam, to by bylo trochu drahy, ale dají se nalakovat ty tvoje, ale auto bez zrcátek je nahouby.
- DonyR1
- Klubové ID: 3714
Re: e65 - jdou nehigh gloss lišty nalakovat ?
Mám to taky vplánu ale nechce se mi to rozebírat , kort u auta se zadníma roletkama
Právě, ty zadní roletky. Už jsem to jednou rozebral a půl dne to skládal.Nějak se mně ty roletky rozletěli a sám jsem to nemohl dát do kupy. Až za asistence bratra.
- DonyR1
- Klubové ID: 3714
Jaris330D:
Copak když nepovoluješ šroubky který nemáš tak celý roletky drží krásně pohromadě. ale i tak tu malou lištu okna vyjebat ven je voser.
Copak když nepovoluješ šroubky který nemáš tak celý roletky drží krásně pohromadě. ale i tak tu malou lištu okna vyjebat ven je voser.
Já jsem povolil právě ty špatné a rozložilo se to jak lego. Pěkně jsme se u toho zapotili.