Ahoj,
Prosim poraďte někdo jaké koupit tmps senzory do kol na e60lci?
Na zimní sadě mám senzory v kolech a teď řeším letni sadu tak bych byl rad, kdyby byly i v letnich. Jen nevim ci vybrat. Na netu jsou ruzné od snad 300/ks až po 1500/ks. Ty levné jsou jen jakoby ventilek a ty dražší je ještě k tomu nějaka krabička.
Může mě někdo zasvětit co koupit aby to fungovalo?
Diky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Tmps
Re: Tmps
V e39 FL byl ventilkovej a pokud jsi dal kola bez nich, mohl jsi to na diag přepnout na ABS systém (nebo se to přeplo samo podržením tlačítka, teď už nevím). Měl jsem na autě obě verze kol, fungovalo to v klidu.
Osobně v tom tpms nespatřuju oproti ABS žádnou velkou výhru, určitě je to přesnější, ale za cenu extra hw, váhy a ceny. ABS mi hlásilo hned, když jsem píchnul a lehce klesl tlak (rozhodně jsem nebyl na ráfku).
Osobně v tom tpms nespatřuju oproti ABS žádnou velkou výhru, určitě je to přesnější, ale za cenu extra hw, váhy a ceny. ABS mi hlásilo hned, když jsem píchnul a lehce klesl tlak (rozhodně jsem nebyl na ráfku).
“Ability is what you're capable of doing.”
Re: Tmps
aaaha, tak to jsem netušil že i e39 měla tlakové senzory v kolech. Právě já si jeho absenci odvozoval z toho, že "nulování" tpms se při doufoukání mělo provádět za pohybu vozidla, aby si právě abs čidla změřily obvodovou rychlost každého z kol