Zdravím,
Mám e90 2011, Professional radio bez USB ani cd měniče a chtěl bych se zeptat zda jde nějak to USB dodělat.
Našel sem si na netu tuto sadu kabelů http://kocourrrek.rajce.idnes.cz/auto/#Screenshot_2.jpg , ale nevím zda stačí jen kabely nebo jestli musí být ještě něco, popřípadě jak to pak nastavit v rádiu aby to fungovalo.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
USB radio
-
vita11
- Moderátor
- Klubové ID: 3376
Re: USB radio
Ještě potřebuješ radio, které to USB skousne, což to tvoje nebude
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

můžu s ejen zeptat kdes našel tu sadu kabelů? Už jsem ji párkrát hledal a nemohl najít. Díky
mrkni na AliExpressdae19 píše:můžu s ejen zeptat kdes našel tu sadu kabelů? Už jsem ji párkrát hledal a nemohl najít. Díky

-
- Klubové ID: 1836
Dajte si radsej na tie kably velke bacha a neodporucam ich pripajat k ziadnemu radiu. Dobra rada zadarmo.
Prinajlepsom odpalia usb kluc.
Ak chces dorobit usb, potrebujes radio professional s usb/bluetooth a najlepsie origo pripojku z bmw. Alebo ak mas radio s optikou MOST, tak dorabka modulu MULF2HIGH. Taktiez obstarava usb playback a bt telefon.
Prinajlepsom odpalia usb kluc.
Ak chces dorobit usb, potrebujes radio professional s usb/bluetooth a najlepsie origo pripojku z bmw. Alebo ak mas radio s optikou MOST, tak dorabka modulu MULF2HIGH. Taktiez obstarava usb playback a bt telefon.
No, velakrat je problem, ze ked nie je na CD, zacne sa vymyslat z USB. A ked clovek zisti, kolko to stoji, zrazu mu staci aj CD s MP3...

Mám rádio s bluetoothem i s tou koncovkou na USB takže by to mělo bejt cajk. Kabel sem jen napojil a vyvedl do loketky. Teď už jen sehnat někoho kdo mi to zprovozní