Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
R: instalace DVD NAV02
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3773
R: instalace DVD NAV02
Ahoj,
mam koupen navi02 viděl jsem ji v aute šlapat, takže nemám důvod nevěřit, že nefunguje. Vyměnil jsem kus za kus a jen to v ní zlověstně lupe, tím myslím jako načítání, jak když se nemůže chytit. Stejný DVD i CD, stejný zvuk.
Když dlouho podržím eject, jako by se vypnula a zapnula.
Někde dělám chybu, nebo na párování je potřebná diagnostika ?
Díky
mam koupen navi02 viděl jsem ji v aute šlapat, takže nemám důvod nevěřit, že nefunguje. Vyměnil jsem kus za kus a jen to v ní zlověstně lupe, tím myslím jako načítání, jak když se nemůže chytit. Stejný DVD i CD, stejný zvuk.
Když dlouho podržím eject, jako by se vypnula a zapnula.
Někde dělám chybu, nebo na párování je potřebná diagnostika ?
Díky
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Re: R: instalace DVD NAV02
Nejspíš chycený laser. Buď vyčistit nebo nový. jinak nechápu, proč jsi nekoupil nav03. Já jsem u nav03 vyčistil laser a jede zatím bez problémů. Ona když jsem ji koupil, tak s originálním DVD šlapala taky, ale po vložení vypáleného dvd mně jela jen 2 minuty a napsala, že nevidíd disk.
-
- Člen Klubu
Je to jednoduchý nemám FL monitor a cena za kterou jsem sehnal Nav02 byla vůči NAv03 poloviční. Jinak co koukám po netu pokud jdu z NAv01 CD na NAV02 měla by se použít ISTA.
Tak to asi sám nedám.
Jinak ta jednotka se neinicializuje ani v menu staále tam je initializing ... takže to vypadá na diagnostiku.
Tak to asi sám nedám.
Jinak ta jednotka se neinicializuje ani v menu staále tam je initializing ... takže to vypadá na diagnostiku.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
je proste v haji s tim ti diagnostika nepomuze, tam neni co moc diagnostikovat. a na nav03 ti staci predfl monitor to neni nijak zavisle, na monitoru se jen zobrazuje to, co navigacni pocitac generuje. jak na monitoru od PC... zkus tam dat navi CD nebo origo dvd a pak uvidis.
Přesně, zkus tam dát CD a pokud ti bude číst, tak je to laser na odchodu nebo vyčistit. To je ta nejlevnější varianta. Já ji měl zasranou, jak jetel. Jinak já jsem NAV03 koupil za 7500 kč a nelituju. Je to dobrá investice. Kdykoliv ji můžeš za ty samé peníze prodat. Jinak facelift MMI je super. Ta grafika a podání barev je úplně jinde. Ty si nepoučitelný, všichni tu doporučují jedině NAV03 a ty si koupíš NAV02
, která je úplně k hovnu a v polsku jich je jak namrdáno za pár korun. Já tě nechápu, psal jsi, že peníze pro tebe nejsou problém a ty si koupíš bezcennou věc.

-
- Člen Klubu
Jak rikam bez mmi fl to nema vyznam. Pokud na to neni potreba diagnostika, tak to vypada ze je v haji.
Mela by teda po vymene normalne najet bez Isty?
Mela by teda po vymene normalne najet bez Isty?
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

-
- Člen Klubu
Snejk:
ne stále v tom jen lupe, DVD ani nevyjelo, kdyz sem to nakonec dokázal dal CD tak stále v tom jen lupe a na displaji svítí "initializing ..."
Toť vše.
ne stále v tom jen lupe, DVD ani nevyjelo, kdyz sem to nakonec dokázal dal CD tak stále v tom jen lupe a na displaji svítí "initializing ..."
Toť vše.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
proč by to bez FL MMi nemělo vyznam?
každopádně mě fascinuje jak si vždycky koupíš nějakej šmejd,.
každopádně mě fascinuje jak si vždycky koupíš nějakej šmejd,.
Je to jen metoda výměny. S předfaceliftovým MMI by to vypadalo taky dobře. Jen by ty barvy a jas nebyl tak jemný a jasný. Hlavně jde o funkčnost a o to, že je to prodejný v případě potřeby. To je nejspíš laser, nebo taky může být poblitá od oleje. Ona totiž pořád hledá CD/DVD, proto je taková zmatená a třeba ani neví, že tam nějaký disk vůbec je. Mně před vyčištěním taky pořád chroustala a nechtělo to vyplivnout disk. Ale četla aspoň originální DVD.
-
- Člen Klubu
Já nechápu proč pořád někomu něco nutíte.
Já nebudu kupovat věci, který si nejsem schopen vyměnit sám, neb vidím, jakej je to dneska ku.....skej problém někoho k něčemu dokopat. To je přímo nadliskej výkon a co si u toho musím vyposlechnout keců.
Nejhorší, že nikdy nesmlouvám co si kdo řekne to mu dám, neb sem vůbec štastnej, že to někdo udělá/opraví. Jenže to je pořád keců, to víte srneček má zloemný kopítko, proto až za týden, fňuk dneska né mám lenoru fňuk, Jé vy jste tu zase no to né, teď začala sezóna to Vám nenalakuju, je teď zima nechte ten nárazník na léto.
Kdybych tohle řekl v práci sem na dlažbě mám práci, která je nonstop a tak to beru.
Tahle doba je za mě 100x horší než za komančů.
Dneska platí 3 pravidla, mít dobrýho dokotra, advokáta a automechanika bez těhle věcí je člověk naprosto v prde....
Na co mě bude FL MMI když mě ho nikdo nevymění.
Každej tady perlí, ale prstem ukázat na člověka, kterej řekne o víkendu se stav máš to hotoví. Tak by mě vůbec nevadilo za kombinaci FL MMI + NAV03 dát třeba 15tis.
Viz můj dobře uloženej hydrokufr, ten bude ještě dlouho a dlouho a dlouho ležet.
Jenže tady to je pořád kokola, takže místo toho, aby někdo normálně napsal zkus to a to, tak hned hromy a blesky a social edition.
Já nebudu kupovat věci, který si nejsem schopen vyměnit sám, neb vidím, jakej je to dneska ku.....skej problém někoho k něčemu dokopat. To je přímo nadliskej výkon a co si u toho musím vyposlechnout keců.
Nejhorší, že nikdy nesmlouvám co si kdo řekne to mu dám, neb sem vůbec štastnej, že to někdo udělá/opraví. Jenže to je pořád keců, to víte srneček má zloemný kopítko, proto až za týden, fňuk dneska né mám lenoru fňuk, Jé vy jste tu zase no to né, teď začala sezóna to Vám nenalakuju, je teď zima nechte ten nárazník na léto.
Kdybych tohle řekl v práci sem na dlažbě mám práci, která je nonstop a tak to beru.
Tahle doba je za mě 100x horší než za komančů.
Dneska platí 3 pravidla, mít dobrýho dokotra, advokáta a automechanika bez těhle věcí je člověk naprosto v prde....
Na co mě bude FL MMI když mě ho nikdo nevymění.
Každej tady perlí, ale prstem ukázat na člověka, kterej řekne o víkendu se stav máš to hotoví. Tak by mě vůbec nevadilo za kombinaci FL MMI + NAV03 dát třeba 15tis.
Viz můj dobře uloženej hydrokufr, ten bude ještě dlouho a dlouho a dlouho ležet.
Jenže tady to je pořád kokola, takže místo toho, aby někdo normálně napsal zkus to a to, tak hned hromy a blesky a social edition.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Vsak tu mechaniku staci kupit a vymenit... nic nemusis programovat, kodovat... ak by si mal cestu na SK, kludne pridi,spravime...
-
- Člen Klubu
Takže pokud není funkční mechanika, tak ta navi se ani neinicializuje ? NAV01 kterou mam když není CD alespon řekne vložte CD, tahle 02 stále inicializuje, opravdu to bude jen chybnou optikou v mechnaice ?
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

-
- Kontaktovat uživatele:
ty voe, ja nevím co tady brečíš jak malý děcko,
ti lidi na tebe nemají čas protože se s tím nechcou srát, radši pujdou dělat škodovky kde mají jednodušší výdělek než se srát s BMW, kde ví že to ještě dojebou a musí vymyslet jak to okecat, ono sedmičku hold prostě moc lidí poservisovat neumí a tak sem furt jezdí dojebany auta od mechaniků.
a pokud vím tak my se Snejkem nemáme problém něco udělat, jen je prostě pořadník a podle toho se jede a vyměnit navi a MMI uděláme oba na počkání protože to práce na půlhodinu včetně kodování.
takle budeš kupovat nefunkčí krámy, laborovat, atd. i MMI stačí jen vyměnit, tak jsem poslal MMI Jarisovi, akorát mu nejde nějaká výbava co to auto nemělo, ale to se pak jen bleskově dokoduje, kdybych si vzpoměl tak jsem mu to MMI mohl předkodovat do jeho auta aby mu šlo vše a pak by se to jen doladilo at jsou kodovací data v pořádku.
já nevím ale myslím si že lidi co sem jezdí si nestěžujou že bych jim něco nechtěl dělat a vymlouval se,
ti lidi na tebe nemají čas protože se s tím nechcou srát, radši pujdou dělat škodovky kde mají jednodušší výdělek než se srát s BMW, kde ví že to ještě dojebou a musí vymyslet jak to okecat, ono sedmičku hold prostě moc lidí poservisovat neumí a tak sem furt jezdí dojebany auta od mechaniků.
a pokud vím tak my se Snejkem nemáme problém něco udělat, jen je prostě pořadník a podle toho se jede a vyměnit navi a MMI uděláme oba na počkání protože to práce na půlhodinu včetně kodování.
takle budeš kupovat nefunkčí krámy, laborovat, atd. i MMI stačí jen vyměnit, tak jsem poslal MMI Jarisovi, akorát mu nejde nějaká výbava co to auto nemělo, ale to se pak jen bleskově dokoduje, kdybych si vzpoměl tak jsem mu to MMI mohl předkodovat do jeho auta aby mu šlo vše a pak by se to jen doladilo at jsou kodovací data v pořádku.
já nevím ale myslím si že lidi co sem jezdí si nestěžujou že bych jim něco nechtěl dělat a vymlouval se,
-
- Člen Klubu
Právě, že já nebrečím, ale ostatní
Jak si správně poznamenal 7er každej nedělá a bojí se, že přijel vesmírnej koráb, bojí se aby to nedojebal a já abych zase nedojebal něco jinýho, tak sem zvolil Nav02 pokud je nefunkční optika, zkusím vyřešit tam kde sem koupil, pokud ne, tak koukám falcon se tím zabírá.
A ještě lépe pokud to jde, tak si mě prosím napiš do pořadníku na ten hydrokufr, ale to nevím kolik času na to potřebuješ.

Jak si správně poznamenal 7er každej nedělá a bojí se, že přijel vesmírnej koráb, bojí se aby to nedojebal a já abych zase nedojebal něco jinýho, tak sem zvolil Nav02 pokud je nefunkční optika, zkusím vyřešit tam kde sem koupil, pokud ne, tak koukám falcon se tím zabírá.
A ještě lépe pokud to jde, tak si mě prosím napiš do pořadníku na ten hydrokufr, ale to nevím kolik času na to potřebuješ.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Ja som kúpil funkčnú NAV03 za 2800KČ. Len to chce obvolávať inzeráty, mne sa podarilo hneď na prvý. A netreba nič meniť mám tiež pred FL aj MMI pred FL a stačilo vymeniť kus za kus, žiadne kodovanie nič, hned to bežalo a tá navigácia je výborná.
- vlastnemec
No vidíš jak jsi šikovný sehnal jsi ještě levněji jak já a už to píšeš po několikáté, ale pokud by se mi dostala znovu pod ruku tak ji za míň než 9tis nedám,jelikož celkem slušně docházejíLukas7 píše:Ja som kúpil funkčnú NAV03 za 2800KČ. Len to chce obvolávať inzeráty, mne sa podarilo hneď na prvý.

-
- Člen Klubu
Tak jste kouzelnici, protože Nav02 se pohybuje mezi 5-6 litrama a Nav03 8-9 i víc, takže lidi ví co prodávají, každopádně já mám teda asi nefunkční kus, zda to bude jen optika asi pochybuju dle toho co čtu.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

-
- Kontaktovat uživatele:
tak z polska se da vykouzlit kde co levně, akorát tak 1/3 věcí co koupíš, tak vyhodíš 

Tak to jsi měl zrovna štěstí, Já jsem bratrovi sehnal komplet navigaci do Mercedesu za 1600 kč + 3000 kč za DVD jednotku. Jinak se za 9000 kč prodává jen obrazovka. Komplet tak 15 000 kčLukas7 píše:Ja som kúpil funkčnú NAV03 za 2800KČ. Len to chce obvolávať inzeráty, mne sa podarilo hneď na prvý. A netreba nič meniť mám tiež pred FL aj MMI pred FL a stačilo vymeniť kus za kus, žiadne kodovanie nič, hned to bežalo a tá navigácia je výborná.

Teď jsem si něco přečetl ohledně kodování a tak to zkusímJaraX píše:tak jsem poslal MMI Jarisovi, akorát mu nejde nějaká výbava co to auto nemělo, ale to se pak jen bleskově dokoduje, kdybych si vzpoměl tak jsem mu to MMI mohl předkodovat do jeho auta aby mu šlo vše a pak by se to jen doladilo at jsou kodovací data v pořádku.

Potřebuju dokodovat CD changer mobil, odkodovat čidlo oleje, hlídání tlaku v pneu a ledničku. No a až někdy pojedu k Jaraxovi, tak se to doladí.