Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e65 - Styling 90 "17" - jak vycvaknout poklici ?
e65 - Styling 90 "17" - jak vycvaknout poklici ?
Ahoj, prosim vas mam tuto sadu na zimu. Přiznam se že se mi nějak moc nelíbí na mé e65 FL, ale protože mam ještě perfektní pneumatiky na to, aby posloužily na příští zimu hledám alespoň řešení jak je vylepšit do další zimy. Tento disk ma jakousi plast.poklici a tu mam už zažloutlou. Chtěl bych ji dát alespoň přelakovat a pokud by byly kola hezčí na sedmě be znich tak třeba nazout i bez poklic. Když jsem je sundal z auta sice jsem zkoušel vycvaknout ale nechci používat násilí nebo velkého šroubováku abych poklici nerozlámal. Ví někdo jak tam drží?Děkuji
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
Re: Styling 90 "17"- rada
měla by být jen nacvaklá, ale zkušenost nemám.
pokud máš EDC podvozek, tak se těch kol rychle zbav a dej 18ky, na 17kách ty EDC podvozky nefungujou.
všecko jde prodat,máš na to pul roku, on to někdo koupí i s gumama.
pokud máš EDC podvozek, tak se těch kol rychle zbav a dej 18ky, na 17kách ty EDC podvozky nefungujou.
všecko jde prodat,máš na to pul roku, on to někdo koupí i s gumama.
Nene podvozek mam zcela holy je to ta socka z brna kterou jste mi odrazovali at do ni nejdu a ja ji vzal -)
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:

tak pak bych ty 17ky nechal ale sehnal si jine, kdybys chtěl budu mít na prodej styling 165 17", resp bych je vyměnil s tvým doplatkem, mam je jako náhradní kola na převážení aut atd.
Re: e65 - Styling 90 "17" - jak vycvaknout poklici ?
Ok diky za nabidku zatim zkusim sundat ty poklice a uvidi se do zimy daleko-)
Re: e65 - Styling 90 "17" - jak vycvaknout poklici ?+ cd cha
Ahoj mám další malý problemek chtěl jsem načíst 6te cd v changeru nevím proč mozna již opotrebovanym cdckem mi vypsal display chybu o nenacteni cdcka.Tak jsem chtěl magazín vyndat a zkontrolovat a dvířka Changeru se otevřeli magazín vyjel nahoru ale nevyskocil směrem ke spolujezdci k odebrani a zůstal tak teď uz nic nereaguje na stisk ejectu-( má někdo nápad co s tim?