Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Naklápění světel e60
Naklápění světel e60
Zdravím chlapi mam problém s naklápěním světel na E60 blikala mi dioda na vypínači světel, inpa mi vypsala závadu ze komunikace se stepperboxem 2 je přerušená prošel jsem dráty bylo to zoxidovaným konektorem na pravém světle dioda už nebliká,inpa nevyhazuje žádnou chybu ale teď nastává ten problém když zkouším přez inpu se světly hýbat tak to všechno maká nastartuju a xenony se natáčí podle volantu ale jakmile chcípnu a vytáhnu klíč, vložím zpět a znovu nastartuju xenony už se nehnou musím znovu provést test v inpě pak to funguje zase do té doby než chcípnu a vytáhnu klíč, pokud jen chcípnu a znovu nastartuju tak to funguje,nemuže to být nějak rozkodováné nebo něco ? nesetkal se s tím někdo ? díky
Re: Naklápění světel e60
Ahoj, mám podobný problém. Také mě bliká v autě u světel dioda a xenony se přestaly hýbat. Nefunguje ani prvotní nastavení po nastartování a tím nejde ani natáčení do zatáčky. Diagnostika mě hlásí:
Stepper motor box fault
Code: 009CBC
Tak kdyby jsi poradil co mám zkontrolovat, byl bych za to moc rád
Stepper motor box fault
Code: 009CBC
Tak kdyby jsi poradil co mám zkontrolovat, byl bych za to moc rád
mě to taky neudělá prvotní nastavení, projdi kabely já mel na pravém světle vypadlý a zaoxidovany ten malý konektor dioda mi přestala blikat a chybu uz to nevyhazuje když v inpe zkusím hybat xenony a provedu i ten test co tam je tak to funguje potom i podle volantu se to natačí ale jakmile vytahnu klíč tak konec. nasel sem tady nejaky video tam orzebira tu jednotku a ma v ni nejaku oxidaci taky a pak to koduje tak nevim zkusim to taky https://www.youtube.com/watch?v=YI0l_rthasY
tak zavada asi vyřešena vypadá že mi to funguje zkusil jsem prez ncs nakodavat jen ty jendotky jak to dela ve videu a zatim to funguje tak uvidím jinak leve svetlo se natáčí jen za jízdy že ?
Ne levé, ale do leva obě