dnes navečer jsem potkal na cestě z Hodonína na Břeclav M3 Phoenix Gelb.
Je to někoho z klubu, že bychom udělaji nějakou M3 vyjížďku

PavelM3 píše:Zdravim, jasan, v breznu to bude viiitaano =)=)
 Ak by mal niekto zaujem poupravovat svoje m3 moze sa na mna obratit alebo hladat na googli profiracing kde da docita o roznych upravach co sa daju na m3 spravit
 Ak by mal niekto zaujem poupravovat svoje m3 moze sa na mna obratit alebo hladat na googli profiracing kde da docita o roznych upravach co sa daju na m3 spravit 

ještě by ta e92 mohla mít competition kola a zapadla by
 ještě by ta e92 mohla mít competition kola a zapadla by 

Mít zase Mko, tak bych se přidal hnedle. Ty Competition kola těm e46 M3 sluší stejně nejvíc.
 Mít zase Mko, tak bych se přidal hnedle. Ty Competition kola těm e46 M3 sluší stejně nejvíc.  

Lion píše:Nádherný srazík.Mít zase Mko, tak bych se přidal hnedle. Ty Competition kola těm e46 M3 sluší stejně nejvíc.

Ahoj, jjMattyX píše:Lion píše:Nádherný srazík.Mít zase Mko, tak bych se přidal hnedle. Ty Competition kola těm e46 M3 sluší stejně nejvíc.
a ty jako žiješ?

Po delší meditaci (myslím, že je to neskutečných 5-6 let) jsem opět zavítal sem. Holt BMW ze srdce neodpářeš.
 Po delší meditaci (myslím, že je to neskutečných 5-6 let) jsem opět zavítal sem. Holt BMW ze srdce neodpářeš.  Akorát Ty Mka šly ted nějak nahoru..
 Akorát Ty Mka šly ted nějak nahoru..