Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39 predni naraznik mpacket

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dominikgrim

E39 predni naraznik mpacket

#1 Příspěvek od Dominikgrim »

Chci se zeptat jestli nemate nekdo zkusenost s replikou tohoto dilu, zda dobre pasuje na auto a jestli do nej pasuji originalni prvky, mlhovky, rohove listy, stredova mrizka a "tecko" Po te co jsem rozlamal jiz dva originalni narazniky, uvazuji o koupi teto varianty. Predem dekuji za rady.
ardo

Re: E39 predni naraznik mpacket

#2 Příspěvek od ardo »

Repliku mám,všechny doplnky jsem použil taky z originálu.Nárazník sedi v pohodě,jen je asi trošku kratší a nelícuje spoj u levého blatníku.Ale dá se to dopasovat.
Jindriseek1

#3 Příspěvek od Jindriseek1 »

Čau, měl jsem origo M paket na e39 a po akci zajíce sebevraha, jsem ho měnil za repliku a seděl naprosto dokonale. Kupuj na Reviloshop.
Popp

#4 Příspěvek od Popp »

Ahoj, ja som kupoval už viac kusou týchto nárazníkou z Revila ale ani jeden nikdy nepasoval ako originál to je jasné. Mám doma momentáne dva ktoré budem dávat lakovat, ani jeden nesedel dobre, dopasovanie mi trvalo pol dna aby to bolo super, vyladit detajli zabere dost času a odporúčam dobrého lakernika, radšej si priplat par kč potom neolutuješ.
Don

#5 Příspěvek od Don »

Jindriseek1 píše:Čau, měl jsem origo M paket na e39 a po akci zajíce sebevraha, jsem ho měnil za repliku a seděl naprosto dokonale. Kupuj na Reviloshop.
To bych ho radsi nechal opravit, nez kupovat neorigo. Stoji to par korun.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#6 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Origo je křehký shit plast, replika je mnohem pevnější, když si s tím vyhraješ, dá se i slušně napasovat... zadní moc ne :-/
“Ability is what you're capable of doing.”
Popp

#7 Příspěvek od Popp »

Presne tak, ked sa stým vyhráš bude pasovat, riešil som to už dost krát.
Zadný replika je fuj kako ble, mám ho doma už dva roky, mal íst na manželkynu 540i saloon, je dokonca už aj nalakovaný ale je to katastrofa, je krátky na každej strane asi o cca 2-3mm a zaboha nejde dopasovat s original difuzorom.
Jindriseek1

#8 Příspěvek od Jindriseek1 »

Don píše:
Jindriseek1 píše:Čau, měl jsem origo M paket na e39 a po akci zajíce sebevraha, jsem ho měnil za repliku a seděl naprosto dokonale. Kupuj na Reviloshop.
To bych ho radsi nechal opravit, nez kupovat neorigo. Stoji to par korun.
No já jsem ho trefil asi ve stovce a bylo tak -10 takže ho ulítla čtvrtka jak byl zkřehlej. (toho nárazníku)
Navíc jsem z toho za tmy našel jen pár střepů, nemělo to smysl nějak látat. Té repliky jsem se bál, ale bylo to v pohodě.
Odpovědět