Ahoj,
opět jsou kabely zralé na opravu - začalo mrznout a je to tady zas..... nejde dálka a vyhřívání okna. No a vzhledem k tomu, že je to již potřetí za tři roky, tak přemýšlím, jak to vyřešit jednou provždy....nebo alespoň než to prodám.
Máte někdo zkušenosti s náhradou svazků kabelů od SenComu? Koukal jsem, že tam nabízí různé sady a komplet sada na obě strany vyjde na 140 euro, což by se ještě dalo......
Máte to už někdo takto opravené?
Případně je někdo z Prahy(nebo okolí), kdo by komplet svazky vyměnil....elektrikář a nebo někdo, kdo už s tím má praxi?
díky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Věčná story s kabelem pátých dveří u E61
Re: Věčná story s kabelem pátých dveří u E61
Kontaktuj tohohle člověka http://www.bmwklub.cz/forum/memberlist. ... file&u=754
Tohle je asi jediná, doopravdy funkční a dlouhotrvající cesta
Tohle je asi jediná, doopravdy funkční a dlouhotrvající cesta
Přesně tak... Zkus si projít toto vlákno, příspěvky cca za poslední půlrok a uvidíš: http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f ... &start=110
Sorry pánové za duplicitní vlákno, měl jsem lépe hledat.....
Od JH76 je to super popsané....dobrá recenze která tady na fóru dost často chybí(někdo má problém, popíše ho, laboruje nad tím měsíc a s ním i polovina fóra, ale jak a kde ho nakonec odstranil už nenapíše).
Hned jsem Falconovi napsal SZ, tak uvidíme a budu doufat, že mě tohoto pitomého problému zbaví na delší dobu než tradiční rok-dva po klasickém sletování.
Pánové díky za radu
Od JH76 je to super popsané....dobrá recenze která tady na fóru dost často chybí(někdo má problém, popíše ho, laboruje nad tím měsíc a s ním i polovina fóra, ale jak a kde ho nakonec odstranil už nenapíše).
Hned jsem Falconovi napsal SZ, tak uvidíme a budu doufat, že mě tohoto pitomého problému zbaví na delší dobu než tradiční rok-dva po klasickém sletování.
Pánové díky za radu
Já to opravil opravnou sadou od ACI a zatím to drží
jsou tam dutinky takže to jenom pospojuješ a zmáčkneš a je to 

Trochu OT, ale jak to aktuálně vypadá s klubovou slevou u ACI?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic