Ahoj,
pořídil jsem ojetou X5 E70 a levé zrcátko má nějakým způsobem poškozenou odrazovou plochu - nejvíce se to projevuje v noci, kdy jsou světelné objekty rozmazané. Zkoušel jsem to všemožně čistit, ale bez úspěchu. Je to poměrně nepříjemné.
Jakou byste doporučili nějakou ekonomicky rozumnou cestu výměny toho zrcátka? Případně uvítám nějaké tipy na lidi, servisy, eshopy, atd.
Ideálně lokalita Praha.
Díky moc.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW X5 E70 výměna zrcátka
- vlastnemec
Re: BMW X5 E70 výměna zrcátka
Obyčejné sklo se vycvakne na youtube najdeš a pokud máš dip tak je tam jistící kroužek - odklopit co nejvíce zespodu a zobáček posunout levá nebo pravá a mělo by vypadnout.
Pokud máš obyč zrcátka tak někde seženeš do 1000 pokud stmívatelné tak cena bude mnohem vyšší. Obyč zrcátko nemá plastové orámování to má jen s dipem.
Pokud máš obyč zrcátka tak někde seženeš do 1000 pokud stmívatelné tak cena bude mnohem vyšší. Obyč zrcátko nemá plastové orámování to má jen s dipem.
Díky za info. Nějaký tip, kde koupit ty stmívatelné zrcátka? Nemám s tímto žádné zkušenosti.
- vlastnemec
Buď origo autohaus, ale to bude paleta a nebo někde z vraku, ale taky asi nebudou levná, těch levejch kupodivu moc není a já jsem schopnej sehnat jeté tak kolem 4000,-
Nemá někdo nahodou na prodej moturek naklapění skla zrcatka na e70 strana ke spolujezdec děkuji