Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
5 misto v bmw x5
5 misto v bmw x5
ahoj vsem potrebuju poradit prosim tento tyden jsem koupil auticko par dnu jezdim vse ok a vcera kdyz jsme cela rodina mely jet na navstevu tak ouvej jsme zjistily ze je to pouze 4 mistnak a nas je 5 jsem asi totalni vul ale stalo se proto se ptam nejde nahodou oficialne pridelat ten 5 pas doprostred dekuju za pomoc
Naposledy upravil(a) ludrak dne čtv 29.12.2016 15:05, celkem upraveno 1 x.
-
Re: 5 misto v bmw x5
Mel jsem moznost mit taky vuz X5 4.8 4mistny a oficialne z toho udelat 5mistny vuz..... Neni v lidskych silach.... Jedine pridelat pas a jezdit v peti nacerno.
-
A jeste otazka v tp mas co?
no prave tp mam 4 no nic mame auta 2 tak budem jezdit ve druhem dekujimartin-leon píše:A jeste otazka v tp mas co?
kazdopadne jsem vul ze jsem se nekoukl ale vsechny inzeraty maj ze vuz je 5 mistny a me nenapadlo ze by mohl bejt 4ludrak píše:no prave tp mam 4 no nic mame auta 2 tak budem jezdit ve druhem dekujimartin-leon píše:A jeste otazka v tp mas co?
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Běžná záležitost, přestavba na N1 pro odpočet DPH.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
a myslis ze tam pujde na cerno pridelat ten prostredni pasFrancis píše:Běžná záležitost, přestavba na N1 pro odpočet DPH.
-
Mel by jit.. Mrkni jestli je dira v sedacce a jestli se da ukotvit pas a spona a myslim ze z Boleslavi z vrakace to sezenes.. Maji tam nekolik x5 na dily..
dekuju mocmartin-leon píše:Mel by jit.. Mrkni jestli je dira v sedacce a jestli se da ukotvit pas a spona a myslim ze z Boleslavi z vrakace to sezenes.. Maji tam nekolik x5 na dily..
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Mám pocit, že podmínkou přestavby bylo takové znehodnocení karoserie, aby to nešlo vrátit zpět = závitové díry pro bezpečnostní pásy jsou převrtané na větší průměr.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Kdysi jsem to zjišťoval přímo v BMW a jejich odpověď byla zamítavá. A bez papíru od výrobce to nelze.
Je to u všech X5,X3 co se prodali jako N1 v ČR. Dá se na to uhádat zajímavá sleva , pokud ti nevadí 4místa a všimneš si toho při prodeji včas
.V Rakousku pokud tě zkontrolují a povezeš 5osob,tě zpokutují a 5osobu tam budeš muset nechat.Taky je vyšší povinné ručení, protože je to nákladní automobil.
Je to u všech X5,X3 co se prodali jako N1 v ČR. Dá se na to uhádat zajímavá sleva , pokud ti nevadí 4místa a všimneš si toho při prodeji včas

no a pak ti někdo nedá přednost, skončíte dolámaní a pojištovna odmítne hradit zdravotní výloha toho 5tého a pak už budeš celej život platit za svou blbost.
co je za X5? E53? E70?
beztak to máš nějakou X5 kde časem zjistíš že nemá výbavu ani zajímavý stav, takže si to chvilku nech, zjisti co X5 vše muže mít, a pak si kup nějakou pořádnou X5 která bude mít 5 míst.
co je za X5? E53? E70?
beztak to máš nějakou X5 kde časem zjistíš že nemá výbavu ani zajímavý stav, takže si to chvilku nech, zjisti co X5 vše muže mít, a pak si kup nějakou pořádnou X5 která bude mít 5 míst.
diky ale je to 2 auto do rodiny takze tech 5 mist nepotrebuju nutne jen me to zaskocilo a mas pravdu za rok za 2 si koupim jine auto tak to delam porad ale nikdy stejnou znacku porad zkousim a nenasel jsem nic co by me vyhovovalo a 5 mist je to posledni co u auta hledam motor i vybava me sedi je tam vse co vyuziju na ceste do prace a zpetJaraX píše:no a pak ti někdo nedá přednost, skončíte dolámaní a pojištovna odmítne hradit zdravotní výloha toho 5tého a pak už budeš celej život platit za svou blbost.
co je za X5? E53? E70?
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám to přetypované na M1 a 5 míst. Vyšlo to na cca 10000Kč. Pás byl smotaný v opěradle a jen jsem sehnal úchyt do sedáku.
-
Dobry... A jak jsi to udelal... Ja to kdysy zjistoval ji pres bmw a vsude to zamitali.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dělal mi to pan Stehlík z HelpReg v Praze( tel:251619260). První fáze, změna na M1 a druhá navýšení na 5 míst.
-
Jj dik za info