Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

DÁLKOVÁ SVĚTLA E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
normann

DÁLKOVÁ SVĚTLA E39

#1 Příspěvek od normann »

mám asi půl roku E39 touring před FC, stává se mi, že když jedu ve tmě, vše funguje normálně do té doby, než po přepnutí z tlumených světel na dálky, se dálky už nezapnou a nejdou do té doby, než prostě nezaparkuju a nenechám auto nějakou dobu stát. pokud zapínám v tomto případě dálky a nejdou, tak modrá kontrolka funguje, ta svítí.
přijde mi, že se v autě nějaký obvod - jednotka ohřeje a pak už dálková světla nesepnou.
zkoušel jsem vyměnit páčku pod volantem - blinkry a přepínání světel, tím to ale není, děje se to dál, akorát ted je doba, kdy k tomu dojde o něco delší.
další podivnou věcí je, že nejde světelná houkačka, i když modrá kontrolka bliká - svítí.
ještě podivnější věc je, že pokud mám zhasnutá světla úplně - spínač světel na nule a zapnu páčkou dálková světla, tak se rozsvítí samostatně jen dálky bez tlumených, obrysových a koncových světel.
a ještě:
je mi divné, že Check control nehlásí že nesvítí koncová světla, když zhebne žárovka.
podezírám licht modul, nemáte někdo s tím zkušenosti? nestalo se něco takového někomu na svojí E39?
RomanM3
Klubové ID: 4038

Re: DÁLKOVÁ SVĚTLA E39

#2 Příspěvek od RomanM3 »

zkušenost nemám - díky bohu. ale taky bych podezíral licht modul. to chce někde sehnat, pujčit, přehodit, vyzkoušet...
Odpovědět