Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Mini Cooper koupě

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bery325i

Mini Cooper koupě

#1 Příspěvek od Bery325i »

Cauves chci se zeptat ale vůbec nevím kam mám psát... Potřeboval bych poradit pro přítelkyni auto nějakého miniho ale vůbec nevím jaký motor mám hledat co tam odchazi vůbec nic... nemáte někdo zkušenost. Předem děkuji
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: Mini Cooper koupě

#2 Příspěvek od JaraX »

pár Mini cooperu servisuju a jsou to auta za trest, resp spolehlivost, cena servisu je nad BMW, všecko se těžko shání atd. jinak je mám rád, uričtě je Mini cooper pohodlnější než 1er.
žena ho taky chtěla, jenže to furt není auto co stojí 40k, a prostě za nějakých 100k+ si myslím že je lepší koupit ženě 3er, další problém je že skoro vůbec nejsou v automatu a dnes a navíc ženě nevidím důvod koupit manual, který se navíc u Mini serou snad víc jak automaty a po těch manuálech je docela hlad.
Osobně doporučuju
1) rozhodnout se jeslti 3er s R6 vám neudělá lepší službu za stejný peníze, je to přece jen víc auta za stejně peněz, výbava taky většinou větši
2) kdo bude s autem jezdit a jak
3) jaká je cenová relace

Mini není BMW i když mají hodně společnýho, ale hledejte co nejméně ojeté kousky, hledal bych do 100tkm, možná i míň, jak už to má něco najeto, budou problémy, elektrický serva, převodovky, elektronika motoru, mazání atd.

když už bych kupoval tak bych koupil Sko.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

S kompresorem nebo s turbem?!
matrose
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od matrose »

Je to nespolehlivy auto,převodovky jak prvni tak druha generace se sypou uz po 50tis.km motory s kompresorem taky past a rozvody praskají kvuli spatnym napinakum jeden za druhym,sada na opravu ti sice řeší, ale az ta poslední. Je to nešťastný krasavec
Odpovědět