Zdravím chlapi,
mám jeden dotaz, když ráno sednu do auta a nastartuju, vymažou se z ničeho nic hodiny.
Když pak jezdím a znova startuju, je to v pohodě a hodiny drží.
Druhý den ráno se to opakuje.
Neví někdo čím by to mohlo být? Díky.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e91 - Po nastartování se vymažou z ničeho nic hodiny
Re: e91 - Po nastartování se vymažou z ničeho nic hodiny
Dle mého skromného názoru se ti odporoučí baterka do věčných lovišť. Zkus překontrolovat dotažení svorek na baterii
dobit baterku a ak nepomoze riesil by som vymenu este pred zimou (aby si ked prituhne vobec nastartoval) nezabudnut registrovat, pripadne aj kodovat ak kupis iny typ (AGM/klasiku), alebo inu kapacit
Diky moc za info, taky jsem měl podezření na baterku, je to rok 2007 a je tam pořád původní bmw, takže už asi nebude úplně ideální.
Chci koupit nějakou BOSHKU, stejná kapacita, bezúdržbovka - tak jak je to teď.
Jsem zvyklý měnit baterku na starších autech prostě kus za kus, mám si dát u E91 na něco speciálního pozor?
Chci koupit nějakou BOSHKU, stejná kapacita, bezúdržbovka - tak jak je to teď.
Jsem zvyklý měnit baterku na starších autech prostě kus za kus, mám si dát u E91 na něco speciálního pozor?
-
po výměně je potřeba novou baterii zaregistrovat. Sytém dobíjení v autě se k nové baterce chová jinak než ke staré. V případě, že se registrace nové baterie neudělá, nové baterii se podstatně zkrátí životnost.
Díky moc za informace, vyzkouším