Ahoj lidi chtěl jsem se zeptat co si myslíte o této e90 330d?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw-r ... 3/16965060
Zháním se po nějaké 330d a tato se mi docela líbí. Díky za názor
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě BMW, inzeráty-nazory
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Nevypada zle. Teda na fotky z inzeratu. Podle VINka vybava slusna, vytknul bych tomu snad jenom tu Italii a ten automat. A tu 4kolku bych taky asi ozelel, 8.6L na trojku v nafte nic moc skore diky tomu. A mozna absence PDC.
Ale jinak docela pekny. Ten cruise control s brzdenim by se mi taky libil
Ale jinak docela pekny. Ten cruise control s brzdenim by se mi taky libil

E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Sportovec na víkendypaca píše:asi víkendovkamartinbencek píše:200tisíc najeto na 10let starýho ropáka z Itálie, sedačky jsou na hovno jinak vypadá celkem k světu
jinak dízl, automat, čtyřkolka je nejhorší varianta na údržbu

Kožené sedačky bez výhřevu jsou dobré leda tak do Itálie, ale nechtěl bych v tom v zimě jezdit u nás
Absence PDC u kombíku taky docela zamrzí.
Při 200k bych se zeptal na výměnu oleje v automatu (pokud vůbec byla), stav zanesení filtru částic a pak ten xDrive, který při takovém nájezdu asi nebude zrovna ve formě.
Jinak jezdím každý rok do Itálie a když vidím, jak se tam o svoje auta starají, tak bych asi zkusil spíše Německo/Švýcarsko
P.s.: Pokud nemáš nikoho přes BMW, tak v autorizáku si lze za cca 1500-2000 Kč nechat udělat komplet kontrolu před koupí a alespoň ve Stratosu v Praze celkem ochotně odpovídali i na další moje dotazy.

Při 200k bych se zeptal na výměnu oleje v automatu (pokud vůbec byla), stav zanesení filtru částic a pak ten xDrive, který při takovém nájezdu asi nebude zrovna ve formě.
Jinak jezdím každý rok do Itálie a když vidím, jak se tam o svoje auta starají, tak bych asi zkusil spíše Německo/Švýcarsko

P.s.: Pokud nemáš nikoho přes BMW, tak v autorizáku si lze za cca 1500-2000 Kč nechat udělat komplet kontrolu před koupí a alespoň ve Stratosu v Praze celkem ochotně odpovídali i na další moje dotazy.