Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

střechy ovládaná dálkou E93

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Sonic

#1 Příspěvek od Sonic »

Zdravím mám dotaz na cabrio. V manuálu jsem se dočetl že by měla jít dálkovým ovládáním stáhnout a natáhnout střecha. Tudíž jsem to zkusil. střecha se opravdu složila ale opětovně to už nejde. Chvíli jsem kolem toho chodil a vymyslel jsem že se vlastně ani nevytahujou okénka. Tudíž jsem zkusil nastavit koncové polohy ale funguje to tak že přední okénka fungují na ťuknutí automaticky nahoru i dolů ale zadní jen dolů. nahoru nejdou. A otázka zní kde je chyba? Jak nastavit zadní okénka aby se taky vytáhli na ťuknutí případně jestli někdo víte čím jiným by ta střecha měla být blokovaná že nejde dálkovým nandat? Diagnostika je čistá.
xyron

#2 Příspěvek od xyron »

Jsou dva druhy nastaveni:

1. vetsinou je z vyroby nastaveno - strecha a okna dolu klicem, nahoru klicem jen okna

2. strecha a okna dolu klicem, nahoru strecha a pak okna klicem

Obe dve metody se navzájem vylucuji, tj. muzes mit jen jednu z nich...

To ze ti jedou nahoru okna a ne strecha je logicka varianta, ma ji tak většina lidi z vyroby bez zasahu kodovani... to ze ti jedou jen predni okna je bullshit.. nekde mas nejaky problém, protože spravne ti vyjedou obe okna
Sonic

#3 Příspěvek od Sonic »

právě že klíčem nevyjedou vůbec okna... ovládáním zevnitř jdou na ťuknutí přední nahoru i dolů ale zadní jen dolů. nahoru musím držet čudlík celou dobu... Takhle bych si to představoval... Umí to někdo nakodovat? https://www.youtube.com/watch?v=gje44sVFHeU
Odpovědět